Neler Yeni

EKRAN KARTIM ÇALIŞIYOR MU?

mertkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kurtul
Merhaba hazır sistem satın aldım fakat ekran kartı hariç her şey montajlı geldi bende montajladım ekran kartını. İlk defa yapıyorum yerine oturtturdum güzelce monitor çalışmadı sanırım monitorde sorun vardı iade ettim fakat şu an aklımda bir sorun var ekran kartında sorun olabilir mi kablosunu taktım fanları vs herşeyi çalışıyor?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hdmi kablosunu anakart yerine değil de ekran kartının arkasına taktıysanız ve ekran kartının pin girişini yaptıysanız sorun olmaz. Bilgisayar açılırken kontrol etmelik fanlar çalışıp durur normalde (Modele bağlı).
Görüntü gelmediyse Monitorde sorun olabilir.

mertkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kurtul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdmi kablosunu anakart yerine değil de ekran kartının arkasına taktıysanız ve ekran kartının pin girişini yaptıysanız sorun olmaz. Bilgisayar açılırken kontrol etmelik fanlar çalışıp durur normalde (Modele bağlı).
Ekran kartının pin girişi derken onu nasıl yapacağım monitor açılmadan? O işlemle ilgili hiçbir bilgim yok

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hocam ekran kartı marka model ne?

mertkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kurtul
Şimdi internetten baktım o kablolara pin deniyormuş sanırım evet ekran kartına takılan güç kablolarıysa taktım onu da

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Şimdi internetten baktım o kablolara pin deniyormuş sanırım evet ekran kartına takılan güç kablolarıysa taktım onu da
Televizyona veya farklı bir monitöre takarak test edebilir misiniz?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Merhaba hazır sistem satın aldım fakat ekran kartı hariç her şey montajlı geldi bende montajladım ekran kartını. İlk defa yapıyorum yerine oturtturdum güzelce monitor çalışmadı sanırım monitorde sorun vardı iade ettim fakat şu an aklımda bir sorun var ekran kartında sorun olabilir mi kablosunu taktım fanları vs herşeyi çalışıyor?
çok yeterssız bılgı yazmışsın şuan çalışıyor mu dıyorsun o halde sorun ne

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Kanka fanlarının çalışması ekran kartının gücü aldığını gösterir. Fakat senin ekran kartı ile monitörü bağlarken yaptığın hata ya da eksiklik görüntü vermemesini sağlar. Kablolamayı doğru yaptığından eminsen monitördedir sorun. Monitör geldiğinde yine ekran gelmezse farklı bir kablo ile dene. Yine olmadığı takdirde sorun ekran kartı kaynaklı olabilir. ( Eksik yapılmış bir işlem veya kart arızası )

mertkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert kurtul
çok yeterssız bılgı yazmışsın şuan çalışıyor mu dıyorsun o halde sorun ne
Sorun şu ben monitörü iade ettim fakat sorun ekran kartında olabilir mi eğer öyle birşeyse vakit kaybetmemek için onu da iade etmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka fanlarının çalışması ekran kartının gücü aldığını gösterir. Fakat senin ekran kartı ile monitörü bağlarken yaptığın hata ya da eksiklik görüntü vermemesini sağlar. Kablolamayı doğru yaptığından eminsen monitördedir sorun. Monitör geldiğinde yine ekran gelmezse farklı bir kablo ile dene. Yine olmadığı takdirde sorun ekran kartı kaynaklı olabilir. ( Eksik yapılmış bir işlem veya kart arızası )
Kanka onu diyorum işte ilk defa montajlamasını yaptım ekran kartının o yüzden çok da emin değilim fakat ekran kartına dediğin gibi güç geliyor çalışıyor onda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Fanları dönüyor ama fanlarının dönmesi çalıştığına dair bir gösterge değilse yine de bozuk olabilirse onu bilmiyorum işte o yüzden sordum zaten soruyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartı marka model ne?
xfx swft 210 amd 6600x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,909
Üyeler
163,903
Son üye
cagofedaisi