EKRAN KARTIM ÇALIŞIYOR MU?

mertkk

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba hazır sistem satın aldım fakat ekran kartı hariç her şey montajlı geldi bende montajladım ekran kartını. İlk defa yapıyorum yerine oturtturdum güzelce monitor çalışmadı sanırım monitorde sorun vardı iade ettim fakat şu an aklımda bir sorun var ekran kartında sorun olabilir mi kablosunu taktım fanları vs herşeyi çalışıyor?

Hdmi kablosunu anakart yerine değil de ekran kartının arkasına taktıysanız ve ekran kartının pin girişini yaptıysanız sorun olmaz. Bilgisayar açılırken kontrol etmelik fanlar çalışıp durur normalde (Modele bağlı).
Görüntü gelmediyse Monitorde sorun olabilir.

Hdmi kablosunu anakart yerine değil de ekran kartının arkasına taktıysanız ve ekran kartının pin girişini yaptıysanız sorun olmaz. Bilgisayar açılırken kontrol etmelik fanlar çalışıp durur normalde (Modele bağlı).
Ekran kartının pin girişi derken onu nasıl yapacağım monitor açılmadan? O işlemle ilgili hiçbir bilgim yok

Hocam ekran kartı marka model ne?

Şimdi internetten baktım o kablolara pin deniyormuş sanırım evet ekran kartına takılan güç kablolarıysa taktım onu da

Şimdi internetten baktım o kablolara pin deniyormuş sanırım evet ekran kartına takılan güç kablolarıysa taktım onu da
Televizyona veya farklı bir monitöre takarak test edebilir misiniz?

Merhaba hazır sistem satın aldım fakat ekran kartı hariç her şey montajlı geldi bende montajladım ekran kartını. İlk defa yapıyorum yerine oturtturdum güzelce monitor çalışmadı sanırım monitorde sorun vardı iade ettim fakat şu an aklımda bir sorun var ekran kartında sorun olabilir mi kablosunu taktım fanları vs herşeyi çalışıyor?
çok yeterssız bılgı yazmışsın şuan çalışıyor mu dıyorsun o halde sorun ne

Kanka fanlarının çalışması ekran kartının gücü aldığını gösterir. Fakat senin ekran kartı ile monitörü bağlarken yaptığın hata ya da eksiklik görüntü vermemesini sağlar. Kablolamayı doğru yaptığından eminsen monitördedir sorun. Monitör geldiğinde yine ekran gelmezse farklı bir kablo ile dene. Yine olmadığı takdirde sorun ekran kartı kaynaklı olabilir. ( Eksik yapılmış bir işlem veya kart arızası )

çok yeterssız bılgı yazmışsın şuan çalışıyor mu dıyorsun o halde sorun ne
Sorun şu ben monitörü iade ettim fakat sorun ekran kartında olabilir mi eğer öyle birşeyse vakit kaybetmemek için onu da iade etmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka fanlarının çalışması ekran kartının gücü aldığını gösterir. Fakat senin ekran kartı ile monitörü bağlarken yaptığın hata ya da eksiklik görüntü vermemesini sağlar. Kablolamayı doğru yaptığından eminsen monitördedir sorun. Monitör geldiğinde yine ekran gelmezse farklı bir kablo ile dene. Yine olmadığı takdirde sorun ekran kartı kaynaklı olabilir. ( Eksik yapılmış bir işlem veya kart arızası )
Kanka onu diyorum işte ilk defa montajlamasını yaptım ekran kartının o yüzden çok da emin değilim fakat ekran kartına dediğin gibi güç geliyor çalışıyor onda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Fanları dönüyor ama fanlarının dönmesi çalıştığına dair bir gösterge değilse yine de bozuk olabilirse onu bilmiyorum işte o yüzden sordum zaten soruyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ekran kartı marka model ne?
xfx swft 210 amd 6600x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,401
Üyeler
192,328
Son üye
kisonot