Neler Yeni

Ekran kartım dengesiz ısınıyor

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emirhan ondogan
xfx rx5700xt 3 fanlı ekran kartı modelim var oyun lobbylerinde 70 dereceleri gorurken maça girdigimde sıcaklık düşüyor sebebi nedir

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
xfx rx5700xt 3 fanlı ekran kartı modelim var oyun lobbylerinde 70 dereceleri gorurken maça girdigimde sıcaklık düşüyor sebebi nedir
En son ne zaman bakım yapıp termal macunu değiştirdin veya virüs olma ihtimali varmı?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Bu kartı 2. El bi bilgisayarcıdan aldım yapılmıştır diye düşünüyorum
Mining olma ihtimali varmı yani kart okadar kötü durumda gözüküyormu bence önce bi format at macun yenile düzelmesse baktır bi o karta

TahinPekmez

80+ Silver
lobby de ekran kartını tam kullaniyordur.

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emirhan ondogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl düzelticem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining olma ihtimali varmı yani kart okadar kötü durumda gözüküyormu bence önce bi format at macun yenile düzelmesse baktır bi o karta
Kart kotu durumda gözükmüyor temiz duruyor oyun içlerinde fps sorunu ısınma sorunu yaşamıyorum sadece oyun lobbylerinr geldigimde anı hızlanma hızlı fan sonle sorunu yaşıyorum

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Gündoğdu

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emirhan ondogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bır sorun degıl aslında, yanı sızınle alakalı degıl, oyunla alakalı, dert etmenız gereken bır sey yok cogu oyunda boyle
söyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklık

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Alperen Yılmaz
söyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklık
Kartın içini açıp baktınız mı nesi var nesi yok diye garantisi varsa garantiye verin

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Gündoğdu
85 gercekten cok bı sıcaklık ama lobılerde yukselmesı normal, cs2 rocket leauge arena breakout bu oyunlarda da aynı sorun var, tamamen lobide ekstra ekran kartını kullanmasıyla alakalı, eğer takip ederseniz kullanım da 100dür

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emirhan ondogan
85 gercekten cok bı sıcaklık ama lobılerde yukselmesı normal, cs2 rocket leauge arena breakout bu oyunlarda da aynı sorun var, tamamen lobide ekstra ekran kartını kullanmasıyla alakalı, eğer takip ederseniz kullanım da 100dür
yanlış görmediysem o şekilde hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom