En son ne zaman bakım yapıp termal macunu değiştirdin veya virüs olma ihtimali varmı?xfx rx5700xt 3 fanlı ekran kartı modelim var oyun lobbylerinde 70 dereceleri gorurken maça girdigimde sıcaklık düşüyor sebebi nedir
Bu kartı 2. El bi bilgisayarcıdan aldım yapılmıştır diye düşünüyorumEn son ne zaman bakım yapıp termal macunu değiştirdin veya virüs olma ihtimali varmı?
Mining olma ihtimali varmı yani kart okadar kötü durumda gözüküyormu bence önce bi format at macun yenile düzelmesse baktır bi o kartaBu kartı 2. El bi bilgisayarcıdan aldım yapılmıştır diye düşünüyorum
lobby de ekran kartını tam kullaniyordur.xfx rx5700xt 3 fanlı ekran kartı modelim var oyun lobbylerinde 70 dereceleri gorurken maça girdigimde sıcaklık düşüyor sebebi nedir
Nasıl düzelticemlobby de ekran kartını tam kullaniyordur.
lobby de ekran kartını tam kullaniyordur.
Kart kotu durumda gözükmüyor temiz duruyor oyun içlerinde fps sorunu ısınma sorunu yaşamıyorum sadece oyun lobbylerinr geldigimde anı hızlanma hızlı fan sonle sorunu yaşıyorumMining olma ihtimali varmı yani kart okadar kötü durumda gözüküyormu bence önce bi format at macun yenile düzelmesse baktır bi o karta
bu bır sorun degıl aslında, yanı sızınle alakalı degıl, oyunla alakalı, dert etmenız gereken bır sey yok cogu oyunda boyleNasıl düzelticem
söyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklıkbu bır sorun degıl aslında, yanı sızınle alakalı degıl, oyunla alakalı, dert etmenız gereken bır sey yok cogu oyunda boyle
Kartın içini açıp baktınız mı nesi var nesi yok diye garantisi varsa garantiye verinsöyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklık
2. el bilgisayarcıdan aldımKartın içini açıp baktınız mı nesi var nesi yok diye garantisi varsa garantiye verin
85 gercekten cok bı sıcaklık ama lobılerde yukselmesı normal, cs2 rocket leauge arena breakout bu oyunlarda da aynı sorun var, tamamen lobide ekstra ekran kartını kullanmasıyla alakalı, eğer takip ederseniz kullanım da 100dürsöyle açılıyım 57 derece oyunlarda olurken lobbye girdigimde anı bi şekilde 63 67 72 gibi rakamlara cıkmakta bu bence anormal bi durum pubg gibi oyunlarda 85 görmekte sıcaklık
İçini açıp bakın ona bişey yapmışlar galiba2. el bilgisayarcıdan aldım
yanlış görmediysem o şekilde hocam85 gercekten cok bı sıcaklık ama lobılerde yukselmesı normal, cs2 rocket leauge arena breakout bu oyunlarda da aynı sorun var, tamamen lobide ekstra ekran kartını kullanmasıyla alakalı, eğer takip ederseniz kullanım da 100dür