Neler Yeni

Ekran kartım düzgün çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Buğra Güneş
Bilgisayarımda asus phonix gtx 1050 var dün bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yoktu ama bugün oyun oynarken fps değerlerime baktım ve 60 fps yi geçmiyor genellikle 20 30 fps de kalıyor bu sorunun çözümü nedir ?

RedDawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
RG
Kardeşim driverları kontrol et olmassa ekran kartını yerinden söküp bi tekrar tak istersen ekstra olarak çok ısınma da sebebiyet verebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Buğra Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim driverları kontrol et olmassa ekran kartını yerinden söküp bi tekrar tak istersen ekstra olarak çok ısınma da sebebiyet verebilir
driver güncel sadece aklıma takılan bi sorun var ben işlemcinin termal macununu değiştirirkrn rkran katı girişine gelmiş ekran kartımı temizlemek için sökmüştüm o sıra oraya nasıl olduysa temal macun gelmiş temizledim kartı tekrar taktım ama düzelmedi

ahmetutku

80+
driver güncel sadece aklıma takılan bi sorun var ben işlemcinin termal macununu değiştirirkrn rkran katı girişine gelmiş ekran kartımı temizlemek için sökmüştüm o sıra oraya nasıl olduysa temal macun gelmiş temizledim kartı tekrar taktım ama düzelmedi
geçmiş olsun hocam düzelmez o donanımsal hasar yemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Buğra Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pcıe yerine döktüysen macunu garantiye yolla
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantin yoksa gg
sistemde sıkıntı yok ama düzgün çalışıyor driver güncel sistem ekran kartını görüyor ama oyun içi fps 30

pcıe yerine döktüysen macunu garantiye yolla

garantin yoksa gg
hiç mi şansı yok ya da sorun anakartta olabilirmi occt ile test yaptım ekran kartı kullanımıda yüzde yüz
Eğer gerçekten bozulduysa anakartmı yoksa ekran kartımı bozuldu

Son düzenleme:

RedDawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
RG
KArdeşim güzelce temizle ardından biraz bekle zaman geçsin 2 yada 3 saat sonra tekrar dene olabilir belki nasıl becerdin onu ya inş donanımsal hasar almamıştır

Top Bottom