Furmark testi yapabilir misiniz? Kısa tutun ama testi.kullanmadığımda 35 36 oyunlarda 75 80 oluyor csgo gibi oyunlarda
Galax RTX 2060 OC SUPER TESLERİNDE 68-69-70 Derecede dolanıyor dostum ama Galax RTX 2060 serisinde sorun olabilir.Testlerine bakınca 70 dereceyi geçmiyor genelde.
Güç kaynağınıda söylermisin.yaptım max 75 derece çıktı
Tam sınırda bir güç kaynağıymış, yanı sıcaklık değerlerini bende anlamadım kartta bir sorun var sanırım.evet öyle ama oyunlarda 80 derece oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
500w +85 ECO BR
Silent reis acaba güç kaynağı yetersiz kaldığından ekran kartı sapıtıyor mu pek bilgim yok bu yönde ama acaba psu yetersiz gelip ekran kartının düzgün çalışmasını engelliyor mu?Tam sınırda bir güç kaynağıymış, yanı sıcaklık değerlerini bende anlamadım kartta bir sorun var sanırım.
Ben 750 Ti kullanırken PSU yetmediği için sistem gereksiz ısınıyordu, işlemci, ekran kartı vs. tam yüktede selametle zaten .Silent reis acaba güç kaynağı yetersiz kaldığından ekran kartı sapıtıyor mu pek bilgim yok bu yönde ama acaba psu yetersiz gelip ekran kartının düzgün çalışmasını engelliyor mu?
sanmıyorum sistemin videosunu izlediğimde yeterliSilent reis acaba güç kaynağı yetersiz kaldığından ekran kartı sapıtıyor mu pek bilgim yok bu yönde ama acaba psu yetersiz gelip ekran kartının düzgün çalışmasını engelliyor mu?
Yeterlidir tabii ki kardeş ama benim görüşüm bir sisteme önerilen psu değeri diyelim 600w ise en kötü 650w psu alınmalı ki böyle problemlerden karışıklık olmasın.Su anda neyden kaynaklandığı belirsiz bence Psu değeri üst seviye olsa direk karttan süphelenebilirdik.sanmıyorum sistemin videosunu izlediğimde yeterli