Ne alaka kardes msi asus gibi markalarda ısınan modeller varAlırken ucuz diyip galax alıp 60 derece beklemeniz yanlış.
Yaptım zaten %98 kullanımda 77 derece ama 5 dk yaptımDeğil bence. Furmark testi yapıp sonucları bizimle paylaşabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka kardes msi asus gibi markalarda ısınan modeller var
galax kartların soğutması çok iyi olmuyo msi afterburnerden bi fan ayarı yapın bakalım fan ayarı ile 3 4 derece düşmesi muhtemelYaptım zaten %98 kullanımda 77 derece ama 5 dk yaptım
ısınan modellerın hepsi yenılendı suan o ısınan modeller yok başka konudada belırttım GALAX ısınıyor savunmayın artıkDeğil bence. Furmark testi yapıp sonucları bizimle paylaşabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka kardes msi asus gibi markalarda ısınan modeller var
Yaptım zaten %98 kullanımda 77 derece ama 5 dk yaptım
Isınmıyor diyen yok zaten. Sadece galax ısınıyor gibi bi kafa yapınız var maalesefısınan modellerın hepsi yenılendı suan o ısınan modeller yok başka konudada belırttım GALAX ısınıyor savunmayın artık
oyle bir kafam yok asus msi'ın ısınan modelleri yenilendiği için böyle markalar tavsiye etmiyorumIsınmıyor diyen yok zaten. Sadece galax ısınıyor gibi bi kafa yapınız var maalesef
Galax ın hangi marka model ekran kartını kullandınız acaba ? böyle konuşuyorsunuz ?ısınan modellerın hepsi yenılendı suan o ısınan modeller yok başka konudada belırttım GALAX ısınıyor savunmayın artık
kullanan gordum internettede çok şikayet eden var ısınıyor diyeGalax ın hangi marka model ekran kartını kullandınız acaba ? böyle konuşuyorsunuz ?
ula arkadaşımda 1660s var 60 derece geçmiyor !ısınan modellerın hepsi yenılendı suan o ısınan modeller yok başka konudada belırttım GALAX ısınıyor savunmayın artık
RTX 2060 modeli için soyluyorum ben bunları yalnız ?ula arkadaşımda 1660s var 60 derece geçmiyor !