Arda Fisher
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 333
- İsim
- Mustafa Arda BALIKÇI
Dostlar selam 2 gün önce konu açmıştım ekran kartımın birden rgbsi bozuldu ve yazılımla alakalı değil kartla alakalı sorunu vardı bende verdim gönderdim garantiye gönderecekler miş bende heyecanla bekliyorum ama aklıma takılan 2/3 soru var
1. Olarak ürünüm tahmini ne zaman elime ulaşır? Tecrübesi olan varmı?
2. Ürünüm alınali 10 ay oldu daha bebek gibi ürüne yanlış bir şey yapmadım ama korkuyorum kullanıcı hatası derler diye sizce bu karta ben zarar vermiş olabilirmiyim? Ne yaparsam cihaz bu hale gelirdi?
3. Ürün tamirmi edilir yenisimi verilir?
2. Ürünüm alınali 10 ay oldu daha bebek gibi ürüne yanlış bir şey yapmadım ama korkuyorum kullanıcı hatası derler diye sizce bu karta ben zarar vermiş olabilirmiyim? Ne yaparsam cihaz bu hale gelirdi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dip Not; Kart elime ulaştığında anime kızı setupı gosterecegimDostlar selam 2 gün önce konu açmıştım ekran kartımın birden rgbsi bozuldu ve yazılımla alakalı değil kartla alakalı sorunu vardı bende verdim gönderdim garantiye gönderecekler miş bende heyecanla bekliyorum ama aklıma takılan 2/3 soru var