Muhammed Ensari
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- ENSARİ
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bilgisiz yapılan işin sonucu. Hem hotspot hemde çip sıcaklığı olması gerekenden çok yüksek. Yazılımsal diyenler değerleri okumuyor ya da anlamıyor galiba. Garantili kartta neden içini açtığını anlamadım ama eğer içini vidaları söküp açtıysan kartının garantisi yok artık bunu bil. Yaptığın hata şu, kartın içini açıp ya macun sürmemiş olman, ya macunu fazla sürmüş olman, ya da kartı toplayamamış olman. Kartı bidaha aç ve foto at.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macun sürmediysen normal değil mi sence
ya bana niye kızıyosunuz bilmiyorumki tam olarak içini açtım tekrar takdımYani bilgisiz yapılan işin sonucu. Hem hotspot hemde çip sıcaklığı olması gerekenden çok yüksek. Yazılımsal diyenler değerleri okumuyor ya da anlamıyor galiba. Garantili kartta neden içini açtığını anlamadım ama eğer içini vidaları söküp açtıysan kartının garantisi yok artık bunu bil. Yaptığın hata şu, kartın içini açıp ya macun sürmemiş olman, ya macunu fazla sürmüş olman, ya da kartı toplayamamış olman. Kartı bidaha aç ve foto at.
Macun sürmediysen normal değil mi sence de?
reis bana niye kızıyosunki içini şuan tekrar açamam yeni takdım ama şöyle söyliyim içindeki çip gözüküyordu macun yoktu
büyük ihtimalle ben onu cıkardımya oda eridimi artık noludysa o sıra
ne biliyim ben içini açtım tekrar takdım aynı çlaısması gerekmiyomuYani bilgisiz yapılan işin sonucu. Hem hotspot hemde çip sıcaklığı olması gerekenden çok yüksek. Yazılımsal diyenler değerleri okumuyor ya da anlamıyor galiba. Garantili kartta neden içini açtığını anlamadım ama eğer içini vidaları söküp açtıysan kartının garantisi yok artık bunu bil. Yaptığın hata şu, kartın içini açıp ya macun sürmemiş olman, ya macunu fazla sürmüş olman, ya da kartı toplayamamış olman. Kartı bidaha aç ve foto at.
Macun sürmediysen normal değil mi sence de?