Neler Yeni

Yardım Ekran kartım görev yöneticisinde gözükmüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
MelihDolgun
Dostlar ekran kartım zotac gtx 1660 ekranım eski vga girişli olduğu için dönüştürücü kullanıyorum(Kaliteli) önceden ekran kartım görev yöneticisinde gözüküriken şimdi gözükmüyor? Birkereliğine aygıt yöneticisinden windows'un kendi ekran kartı yazılımını kullandım sonra geri kendi ekran kartıma geçtim ve şimdi böyle gözüküyor:
1600841307648.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunlardan herhangi bir sorun yok fakat insan ister istemez korkuyor ekran kartını görmeyince

helpyardımplz

80+ Silver
Dostlar ekran kartım zotac gtx 1660 ekranım eski vga girişli olduğu için dönüştürücü kullanıyorum(Kaliteli) önceden ekran kartım görev yöneticisinde gözüküriken şimdi gözükmüyor? Birkereliğine aygıt yöneticisinden windows'un kendi ekran kartı yazılımını kullandım sonra geri kendi ekran kartıma geçtim ve şimdi böyle gözüküyor:Alıntıyı görüntüle

oyunlardan herhangi bir sorun yok fakat insan ister istemez korkuyor ekran kartını görmeyince
Sorun yok diyorsun o zaman kafana takmaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Yunus Emre
nvidia denetim masasından ekran kartını seçtiğinden emin ol

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlar ekran kartım zotac gtx 1660 ekranım eski vga girişli olduğu için dönüştürücü kullanıyorum(Kaliteli) önceden ekran kartım görev yöneticisinde gözüküriken şimdi gözükmüyor? Birkereliğine aygıt yöneticisinden windows'un kendi ekran kartı yazılımını kullandım sonra geri kendi ekran kartıma geçtim ve şimdi böyle gözüküyor:Alıntıyı görüntüle

Driver yuklumu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,531
Üyeler
172,851
Son üye
ısıyadayanıklıteflonip
Top Bottom