Yardım Görev Yöneticisinde Ekran Kartım Görünmüyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

EndOfDie

80+
Reaksiyon skoru
16
Yanlış Kategori
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Ekran kartı mı görev yöneticisinden göremiyorum. Aygıt yöneticisinden güncelleştirme yaptım aygıt yöneticisinde görünüyor fakat görev yöneticisinde ekran kartı görünmüyor.
Ekran kartımın driver'ını kurmaya çalıştım hata verdi. Bir kaç araştırma yaptım. Windows eski diye yapabilirmiş. Windows update yaptım sorun devam ediyor. Windows'u CD ile kurdum yıl 2015 ondan dolayı olabilir mi bir tane USB bellek alıcağım. Sorun çözülürse. Kısaca Windows yapabilir mi eski olduğu için. Şimdiden teşekkürler ilginiz için. :)

Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Ekran kartı mı görev yöneticisinden göremiyorum. Aygıt yöneticisinden güncelleştirme yaptım aygıt yöneticisinde görünüyor fakat görev yöneticisinde ekran kartı görünmüyor.
Ekran kartımın driver'ını kurmaya çalıştım hata verdi. Bir kaç araştırma yaptım. Windows eski diye yapabilirmiş. Windows update yaptım sorun devam ediyor. Windows'u CD ile kurdum yıl 2015 ondan dolayı olabilir mi bir tane USB bellek alıcağım. Sorun çözülürse. Kısaca Windows yapabilir mi eski olduğu için. Şimdiden teşekkürler ilginiz için. :)
kategori..
değiştir

Öncelikle kategoriyle bu konunun hiçbir alakası yok o.O2
14 yıllık laptopta da ekran kartı görünmüyor görev yöneticisinde sürücüleri kurulu olduğu halde. Flash bellek üstünden Windows 10 22H2 kur. Millattan kalma sürümleri kullanmayın onların destekleri bitti.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,715
Üyeler
192,477
Son üye
sanardım