Yardım Ekran kartım ısınıyor garantiye verdim yardım

Knk bu sorular ne Allah aşkına power in ekran kartının derecesiyle ne alakası olabilir PSU yetmese sistem kapanır micro ATX olsada hiç bişi değişmez Abdullah abiyi izle ne kadar küçük kasalarda ne kadar iyi sıcaklıklar alıyo kasa fotosu istenir oda atmış zaten bı formatlasın belki düzelir ayarlar sıfılanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geç öneriyorum geçmemen hata izle bak her şey düzelcek bı ayar hatası olmuştur
İnşallah düzelir düzelmezse birdaha yollayacağım
Ve evet sorular banada saçma geldi onları bende biliyorum ama kendince yardım etmeye çalıştığı için bir şey demedim arkadaşa

Hocam ekran kartının fanları %100 de çalışıyor mu 80 dereceleri gördüğünde ona bakabilir misin afterburnerdan?

İnşallah düzelir düzelmezse birdaha yollayacağım
Ve evet sorular banada saçma geldi onları bende biliyorum ama kendince yardım etmeye çalıştığı için bir şey demedim arkadaşa
Yok knk bende bişi demedimde onu soruyosa demeki bişi bilmiyo yorum yapmasa dağa iyi yanlış yönlendirme yapabilir sonra uğraş dur yani senin sıkıntını ben söylim senin kartın ayarlar bozuk bence bı formata düzelir direk nvdıa app kur manuel yükleme

4060ti inno3d 16gb versiyon kart 80 dereceyi görüyor fan yüküde %80 lerde birde
Garanti test yapmış 70 dereceleri görmüş denilene göre
Ben gamegaraj dan aldım onlardan rica ettim onlarda test yaptılar kartı bana geri yollamadan önce 63-65 arası sıcaklık
Ama neden bende 80 derece oluyor bu kart ne yapacağım güncel olmayan yazılım kullanıyordum ddu ile sildim busefer yeni yükledim sorun devam ediyor
dostum 4060ti dedin değil mi şöyle bir şey oluyor şahsen bendede oldu kart sana geldiği zaman sebebini bilmediğim şekilde o.c şeklinde mhz değerinde geliyor örnek kartım rx6600xt o.c 2599 oyun frekansı 2359 temel frekansı 2000 bu mhz değeri ne kadar yüksek olursa o kadar fazla fps alırsın ama kartında bi hayli ısınır ondan sebep gogle gir kartının markasını modelini yaz nividea nın özelleştirme paneline gir ordan mhz değerini senin kartının oyun frekansını ayarla onu da dediğim gibi gogole öğreniceksin. umarım işe yarar

örnek hiç biri işe yaramadı kartın mhz düşürüceksin 10 20fps kayıp etcen ama sıcaklık düşcek

dostum 4060ti dedin değil mi şöyle bir şey oluyor şahsen bendede oldu kart sana geldiği zaman sebebini bilmediğim şekilde o.c şeklinde mhz değerinde geliyor örnek kartım rx6600xt o.c 2599 oyun frekansı 2359 temel frekansı 2000 bu mhz değeri ne kadar yüksek olursa o kadar fazla fps alırsın ama kartında bi hayli ısınır ondan sebep gogle gir kartının markasını modelini yaz nividea nın özelleştirme paneline gir ordan mhz değerini senin kartının oyun frekansını ayarla onu da dediğim gibi gogole öğreniceksin. umarım işe yarar
Aynen doğru bilgi ben direk formaat dedim ayarlar sıfırlansın belki sistem yüksek frekans tanımlıyodur

Yok knk bende bişi demedimde onu soruyosa demeki bişi bilmiyo yorum yapmasa dağa iyi yanlış yönlendirme yapabilir sonra uğraş dur yani senin sıkıntını ben söylim senin kartın ayarlar bozuk bence bı formata düzelir direk nvdıa app kur manuel yükleme
Ekran kartının ayarını yapmak için adam niye bilgisayarı formatlasın? Merdivenaltı bilgisayarcılar gibi çözüm üretip milletin sorusuna niye laf ediyorsun

Hocam ekran kartının fanları %100 de çalışıyor mu 80 dereceleri gördüğünde ona bakabilir misin afterburnerdan?
Evet çalışıyor

Dostum odan kaç derece? Nerede yaşıyorsun?
Gebzede yaşıyorum odam gayet serin

örnek hiç biri işe yaramadı kartın mhz düşürüceksin 10 20fps kayıp etcen ama sıcaklık düşcek
10-20 fps kaybetmek istemem

Evet çalışıyor

Gebzede yaşıyorum odam gayet serin

10-20 fps kaybetmek istemem
o zaman mlfs o sıcaklıha mahkumsün dostum

Geri