Çözüldü✓ Ekran Kartım NVIDIA Ama Monitörümde G-Sync Yok Sorun Olurmu

efee.8

80+
Reaksiyon skoru
2
Monittörüm ölü piksel sorunuyla değişti bana gönderilen muadil ürün eski monitörümden daha iyi fakat amd freesync pro var nvidia g-sync yok benim ekran kartım nvidia yırtılma sorunu veya dlss gibi teknolojiler konusunda sıkıntı çıkarabilirmi (bilmediğim için soruyorum ilk sistemimi 2 3 ay önce topladım)

Freesync olması yeterli, gsync özelliğini yine de kullanabilirsin.

hiçbi özellikten mahrum kalmıcaksam neden monitör sahibi g-sync veya nvidia ekran kartlarıyla uyumlu vs demiyor?
Ya bu çok eski bir dava... Bu G-Sync muhabbetini ilk çıkaran Nvidiaydı. Bir sene kadar G-Sync lisanslı monitörlerden iyi para yedi. Sonra AMD geldi freesync tanıttı ve nvidia kartlarla uyumlu çalışacak dedi. O günden sonra bu G-Sync, Freesync, Adaptive-Sync'nin bir önemi kalmadı. Artık her kart her monitörle uyumlu çalıştığı için kimse belirtme gereği duymuyor.

Son düzenleme:
Ya bu çok eski bir dava... Bu G-Sync muhabbetini ilk çıkaran Nvidiaydı. B sene kadar G-Sync lisanslı monitörlerden iyi para yedi. Sonra AMD geldi freesync tanıttı ve nvidia kartlarla uyumlu çalışacak dedi. O günden sonra bu G-Sync, Freesync, Adaptive-Sync'nin bir önemi kalmadı. Artık her kart her monitörle uyumlu çalıştığı için kimse belirtme gereği duymuyor.
Teşekkürler açıkklama için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,795
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri