Çözüldü✓ Ekran Kartım NVIDIA Ama Monitörümde G-Sync Yok Sorun Olurmu

efee.8

80+
Reaksiyon skoru
2
Monittörüm ölü piksel sorunuyla değişti bana gönderilen muadil ürün eski monitörümden daha iyi fakat amd freesync pro var nvidia g-sync yok benim ekran kartım nvidia yırtılma sorunu veya dlss gibi teknolojiler konusunda sıkıntı çıkarabilirmi (bilmediğim için soruyorum ilk sistemimi 2 3 ay önce topladım)

Freesync olması yeterli, gsync özelliğini yine de kullanabilirsin.

hiçbi özellikten mahrum kalmıcaksam neden monitör sahibi g-sync veya nvidia ekran kartlarıyla uyumlu vs demiyor?
Ya bu çok eski bir dava... Bu G-Sync muhabbetini ilk çıkaran Nvidiaydı. Bir sene kadar G-Sync lisanslı monitörlerden iyi para yedi. Sonra AMD geldi freesync tanıttı ve nvidia kartlarla uyumlu çalışacak dedi. O günden sonra bu G-Sync, Freesync, Adaptive-Sync'nin bir önemi kalmadı. Artık her kart her monitörle uyumlu çalıştığı için kimse belirtme gereği duymuyor.

Son düzenleme:
Ya bu çok eski bir dava... Bu G-Sync muhabbetini ilk çıkaran Nvidiaydı. B sene kadar G-Sync lisanslı monitörlerden iyi para yedi. Sonra AMD geldi freesync tanıttı ve nvidia kartlarla uyumlu çalışacak dedi. O günden sonra bu G-Sync, Freesync, Adaptive-Sync'nin bir önemi kalmadı. Artık her kart her monitörle uyumlu çalıştığı için kimse belirtme gereği duymuyor.
Teşekkürler açıkklama için

Geri