Neler Yeni

Ekran Kartım PCI-e slotunu kapatıyor

lepistes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Berkay
Steam
https://steamcommunity.com/id/lepistes
Discord
lepistes#1213
Anakartım MSI Pro B650M-A Wi-Fi, ekran kartım 3080 Suprim X, PCI-e bazlı ses kartı almak istiyorum fakat ekran kartım PCI-e slotunu kapatıyor ve bazı konularda ekran kartı için dik tutamaç kullanılabileceğini gördüm. Ama videolara baktığımda tutamaç ile test yapıldığı zaman 5-10 FPS gibi bir performans farkı oluşuyor. Herhangi bir çözümünüz var mıdır?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Gen4 Riser alırsan kayıp olmaz. Max 1-2 FPS ancak bu sefer de Gen4 Riser'a aparatla birlikte en az 1.5-2K bayılman lazım. 2K aparata vermektense anakartı satıp ATX bir B650 alınabilir. O zaman rahat rahat her kartı takarsın

lepistes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Berkay
Steam
Discord
lepistes#1213
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gen4 Riser alırsan kayıp olmaz. Max 1-2 FPS ancak bu sefer de Gen4 Riser'a aparatla birlikte en az 1.5-2K bayılman lazım. 2K aparata vermektense anakartı satıp ATX bir B650 alınabilir. O zaman rahat rahat her kartı takarsın
Ses kartını takacağım bölmeyi uzatma gibi bir şansım olabilirmi?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Ses kartını takacağım bölmeyi uzatma gibi bir şansım olabilirmi?
Pek sağlıklı değil ancak 1X slotu için riser'lar var. TR'de kalitelisini bulmak zor + kartın altından geçer mi meçhul. Ses kartını daha almadıysanız USB ses kartı alabilirsiniz öyle bir çözüm olabilir. Haricinde ya gpu dik olacak, ya ATX anakart alınacak maalesef

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ses kartı modeli nedir? Üst seviye bir şey almadığın sürece boşa para vermiş olursun anakartların dahili ses kartları bayağı gelişti.

lepistes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Berkay
Steam
Discord
lepistes#1213
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kartı modeli nedir? Üst seviye bir şey almadığın sürece boşa para vermiş olursun anakartların dahili ses kartları bayağı gelişti.
Pek sağlıklı değil ancak 1X slotu için riser'lar var. TR'de kalitelisini bulmak zor + kartın altından geçer mi meçhul. Ses kartını daha almadıysanız USB ses kartı alabilirsiniz öyle bir çözüm olabilir. Haricinde ya gpu dik olacak, ya ATX anakart alınacak maalesef
Almak istediğim ses kartı Sound Blaster Z SE anakartımın üzerindeki ses yongası kulaklığım için yetersiz kalıyor malesef.
USB ses kartı almayıda düşündüm SoundBlasterX g1 i uygun gördüm fakat onunda birkaç problemi varmış ve ayrıca sıfırıda yok malesef.
DT770Pro besleyebilecek bir usb ses kartı biliyorsanız önerilerinize açığım kulaklığı genelde oyun ve detay ağırlıklı müzikler için kullanıyorum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Almak istediğim ses kartı Sound Blaster Z SE anakartımın üzerindeki ses yongası kulaklığım için yetersiz kalıyor malesef.
USB ses kartı almayıda düşündüm SoundBlasterX g1 i uygun gördüm fakat onunda birkaç problemi varmış ve ayrıca sıfırıda yok malesef.
DT770Pro besleyebilecek bir usb ses kartı biliyorsanız önerilerinize açığım kulaklığı genelde oyun ve detay ağırlıklı müzikler için kullanıyorum.
O konuda bilgi sahibi değilim maalesef 🙏 umarım en uygun yoldan çözersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,510
Üyeler
163,509
Son üye
ZaferN
Top Bottom