Neler Yeni

Ekran kartım rx580 nitro + 4 gb 256 bit düşük puan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
ekran kartımı userbenchmark adlı programla ölçmeye başladım. sonuç hiç de iç açıcı değildi. sistemin tüm diğer parçaları performasının fazlasını verirken sadece ekran kartının puanı 50ydi şuan da öyle. ve ekran kartını alalı 12 gün oldu 12 gün boyunca oyunun ortasında siyah ekran veriyor ve sistem çalışır vaziyetteyken görüntü monitöre gelmiyor. Sizce ekran kartını geri iade etmeliyi miyim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Puan meselesini bilemem ama siyah ekran cihazın sorunlu olduğuna işaret iade etmeni öneririm

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Puan meselesini bilemem ama siyah ekran cihazın sorunlu olduğuna işaret iade etmeni öneririm
knkm az uz da değil yaklaşık 18 kere siyah ekran verdi. overclock bir ekran kartı hız aşırtma yapabilmeye müsait. yazılımla yüksekltmeye çalışıyorum. direkt kitliyor sistemi. stres testlerinden de 60 fps alıyor o da zorla yani. İncelemelerine baktım herkes bu ekran kartı ile bendeki aynı işlemci ile 124 fps alıyor. Kafam çok fena karıştı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knkm az uz da değil yaklaşık 18 kere siyah ekran verdi. overclock bir ekran kartı hız aşırtma yapabilmeye müsait. yazılımla yüksekltmeye çalışıyorum. direkt kitliyor sistemi. stres testlerinden de 60 fps alıyor o da zorla yani. İncelemelerine baktım herkes bu ekran kartı ile bendeki aynı işlemci ile 124 fps alıyor. Kafam çok fena karıştı
Stres testleri birebir aynı şekilde yapıldı değil mi çözünürlük ekran büyüklüğü vs?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Stres testleri birebir aynı şekilde yapıldı değil mi çözünürlük ekran büyüklüğü vs?
hepsi hepsi birebir aynı şekilde yaptım 1080 p de denedim 720 de hepsinde çok aşağı derecelerde fps değeri alıyorum. Ya lol gibi bir oyunda 75 100 fps alıyorum orta ayarlarda. Ben laptobumla 8gb ram var içinde i5 8. nesil mx 110 ekran kartı var içinde 2gb 64 bit en yüksek ayarlarda 100 fps alıyorum böyle bir şey görmedim ben allah için yardım edin ya

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hepsi hepsi birebir aynı şekilde yaptım 1080 p de denedim 720 de hepsinde çok aşağı derecelerde fps değeri alıyorum. Ya lol gibi bir oyunda 75 100 fps alıyorum orta ayarlarda. Ben laptobumla 8gb ram var içinde i5 8. nesil mx 110 ekran kartı var içinde 2gb 64 bit en yüksek ayarlarda 100 fps alıyorum böyle bir şey görmedim ben allah için yardım edin ya
Yazılımın güncelse ve diğer parçalarında sorun yoksa kartın bozuk olduğu ortada vakit kaybetmeden iade et

LethaX

80+ Bronze
Satıcı kaynaklı hatalı veya bozuk ekran kartı almış olmanız olası bir durum ve büyük ihtimal ile böyle. Donanımsal arıza gibi duruyor çünkü.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Yazılımın güncelse ve diğer parçalarında sorun yoksa kartın bozuk olduğu ortada vakit kaybetmeden iade et
amd adrenalin sürümleri en son güncellemeyle yaptım. Ekran kartı güncellemesi geldim dün onu da yaptım. Tüm drıverlar güncel. ramlarim sağlam kapalı kutu kendim aldım gskilsin 8.2 3200 mhz lik ramleri tertemiz m2 ssd her şey sıfır o ekran kartını da sıfır taktığını idda etti. fakat bu siyah ekranlar ve performans düşüşü canımı sıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı kaynaklı hatalı veya bozuk ekran kartı almış olmanız olası bir durum ve büyük ihtimal ile böyle. Donanımsal arıza gibi duruyor çünkü.
her şey sağlıklı fakat ekran kartı gerektiği kadar performans vermiyor. yıllardır bu işin içindeyim bir çok kart kullandım hepsinin sağlam olduğunu hissettim fakat bir şey bu ekran kartında engelliyordu ki pc ye hemen yüklenince kapanan ekran kartından anladım

ayrıca daha demin kendisine bir şey yazdım. ekran kartını değiştirmesi için. getir komple sistemi iade alacam diyor. falan filan söylenip duruyor. sisteme 11500 tl vermiştim sence 11500 e ne gibi bir sistem dizebilir iade ettikten sonra sana şimdi hemen sistemi yazıyorum

saphıre rx580 nitro+ ekran kartı 4gb 256 bit
msı b 450m pro h anakart
16 gb 8.2 gskils 3200 mhz ram
256gb m2 ssd ( markası garip bir şey )
500 gb seta hdd
680 power

Bünyamina

80+ Platinum
amd adrenalin sürümleri en son güncellemeyle yaptım. Ekran kartı güncellemesi geldim dün onu da yaptım. Tüm drıverlar güncel. ramlarim sağlam kapalı kutu kendim aldım gskilsin 8.2 3200 mhz lik ramleri tertemiz m2 ssd her şey sıfır o ekran kartını da sıfır taktığını idda etti. fakat bu siyah ekranlar ve performans düşüşü canımı sıkıyor

her şey sağlıklı fakat ekran kartı gerektiği kadar performans vermiyor. yıllardır bu işin içindeyim bir çok kart kullandım hepsinin sağlam olduğunu hissettim fakat bir şey bu ekran kartında engelliyordu ki pc ye hemen yüklenince kapanan ekran kartından anladım

ayrıca daha demin kendisine bir şey yazdım. ekran kartını değiştirmesi için. getir komple sistemi iade alacam diyor. falan filan söylenip duruyor. sisteme 11500 TL vermiştim sence 11500 e ne gibi bir sistem dizebilir iade ettikten sonra sana şimdi hemen sistemi yazıyorum

msı b 450m pro h anakart
500 gb seta hdd
680 power
mesela pc hocasının çıkardığı sistem çok iyiydi yani güzel pc ler denk geliyor piyasaya
bu sistem max 7k lık sistem şu sattığı fiyata bak
imzamda yazan sistem o kadar etmiyor bu nasıl fiyatla satabiliyor

LethaX

80+ Bronze

ayrıca daha demin kendisine bir şey yazdım. ekran kartını değiştirmesi için. getir komple sistemi iade alacam diyor. falan filan söylenip duruyor. sisteme 11500 TL vermiştim sence 11500 e ne gibi bir sistem dizebilir iade ettikten sonra sana şimdi hemen sistemi yazıyorum

msı b 450m pro h anakart
500 gb seta hdd
680 power
Ver geri dizilir o paraya daha iyi ve güncel sistem. Direk ver hatta güzel fırsat ayağınıza gelmiş

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Ver geri dizilir o paraya daha iyi ve güncel sistem. Direk ver hatta güzel fırsat ayağınıza gelmiş
monitör dahil güzel bir sistem alabilir miyim korkuyorum işte o paranın üstüne koysam koysam anca 500 daha koyarım 12 bin olur ne diyorsunuz son fikriniz nedir?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemi verin değişim cart curt derse kabul etmeyin o fiyata daha iyileri toplanır

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
mesela pc hocasının çıkardığı sistem çok iyiydi yani güzel pc ler denk geliyor piyasaya
bu sistem max 7k lık sistem şu sattığı fiyata bak
imzamda yazan sistem o kadar etmiyor bu nasıl fiyatla satabiliyor
ciddi misin şuan bunun güncel toplam fiyatı monitörsüz 7 bin mi ediyor şaka yapıyorsun ????

Sistemi verin değişim cart curt derse kabul etmeyin o fiyata daha iyileri toplanır
sizden ricam bana 12 bin tllik önerceğiniz sistemi yazma şansınız var mı ?

Top Bottom