Neler Yeni

Ekran kartım rx580 nitro + 4 gb 256 bit düşük puan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
bugün pc hocasının çıkardığı sistem baya iyiydi buna benzer sistemleri beklemenizi şahsen öneririm donanım arşivi olsun pc hocası vb sistemler çıkarıyor mesela cumartesi günü donanım arşivi sistem çıkarıcak o sistemde bütçene uyar diye düşünüyorum piyasada acaba bu attığımdan şuan için daha iyi bir sistem var mı ki
buna monitör de eklediğimde 14 15 i bulur işte o kadar çıkamam ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün pc hocasının çıkardığı sistem baya iyiydi buna benzer sistemleri beklemenizi şahsen öneririm donanım arşivi olsun pc hocası vb sistemler çıkarıyor mesela cumartesi günü donanım arşivi sistem çıkarıcak o sistemde bütçene uyar diye düşünüyorum piyasada acaba bu attığımdan şuan için daha iyi bir sistem var mı ki
ama sistem gayet güzel hemde xfx in ekran kartları çk güzel 8gb olması ve fiyata dahil olması daha da güzel ama bütçeyi monitörle çok zorlar

Bünyamina

80+ Platinum
buna monitör de eklediğimde 14 15 i bulur işte o kadar çıkamam ki
bunu al değilde sadece öyle attım diğer pc ler çok iyi değil ama senin aldığın pc den iyi
cumartesi günü donanım arşivi çıkarıcak dostum umarım 11 12 bandında olur monitörü de halledersin yaa
şuan o sistemi geri ver sonrasına bakarız

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
bunu al değilde sadece öyle attım diğer pc ler çok iyi değil ama senin aldığın pc den iyi
cumartesi günü donanım arşivi çıkarıcak dostum umarım 11 12 bandında olur monitörü de halledersin yaa
şuan o sistemi geri ver sonrasına bakarız
knk iade basit adam yazdı daha demin getir her şeyi geri paranı vereyim diye. iade basit yerine koymak sıkıntı şuan monitör de dahil güzel bir şey olsa muazzam olurdu of

Bünyamina

80+ Platinum
knk iade basit adam yazdı daha demin getir her şeyi geri paranı vereyim diye. iade basit yerine koymak sıkıntı şuan monitör de dahil güzel bir şey olsa muazzam olurdu of
şu aldığın sistem kazık dostum monitörle beraber

Bünyamina

80+ Platinum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
evet öyle yaparsan daha iyi parçalara ve sıfır sisteme sahip olursun
tamam knk yapalım bakalım öyle. bir kaç ay bekleyelim sağlama alalım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve destek için Allaha emanet ol

Bünyamina

80+ Platinum
tamam knk yapalım bakalım öyle. bir kaç ay bekleyelim sağlama alalım. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve destek için Allaha emanet ol
cumartesi donanım arşivi sistemi çıkacak ona bakmayı unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,386
Üyeler
169,565
Son üye
AyemAlpha
Top Bottom