Neler Yeni

Yardım Ekran kartım sahte olabilir mi?

oguz13

80+ Bronze
Yeni topladığım sistemimde geçici olarak onboard kullanıyordum. Trendyol üzerinden 3080 ekran kartı
aldım. Bilgisayara bağladım ve driver kurarken ilk mavi ekranımı aldım. Sonra güvenli moddan bu sefer
driverı kurmaya çalıştım. Tekrar mavi ekran aldım. Sonra ekran kartının kutusunda bir gariplik sezdim.
Kutunun hissiyatı sanki 2. el telefon almışımda geçici olarak başka birşeyin kutusuna koymuşlar
gibiydi. Arka kısmında çince yazılar vardı. Bu ekran kartı sahte olabilir mi?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
sanırım geçmiş olsun

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Yeni topladığım sistemimde geçici olarak onboard kullanıyordum. Trendyol üzerinden 3080 ekran kartı
aldım. Bilgisayara bağladım ve driver kurarken ilk mavi ekranımı aldım. Sonra güvenli moddan bu sefer
driverı kurmaya çalıştım. Tekrar mavi ekran aldım. Sonra ekran kartının kutusunda bir gariplik sezdim.
Kutunun hissiyatı sanki 2. el telefon almışımda geçici olarak başka birşeyin kutusuna koymuşlar

foto atabilir misiniz ayrıca satıcı bilgisi de yazar mısınız

oguz13

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi fark ettim kutunun alt kısmında kullanım klavuzlarının altında üstünde hem nvidia hem amd yazan bir cd var.
Sanırım gerçekten geçmiş oldu benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

foto atabilir misiniz ayrıca satıcı bilgisi de yazar mısınız
Şu anda bulunduğum yer fotoğraf atmaya uygun değil maalesef.

Reindi

80+ Silver
G.o foto atarsan daha yardımcı oluruz kaç para vermiştin 3080 e?

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Çince yazılar kısmına kadar pimpiriklik gibi düşünmüştüm ama çince yazı işi iyi olmadı.

Reindi

80+ Silver
kardeşim keşke amazondan falan alsaydın ya trendyoldan ölsem teknoloji ürünü almam ram aldım bi kere bozuk çıktı parayı alana kadar ne kadar uğraştım şimdi kartı geri iade edin paranızı almaya çalışın 20k az bir paradeğil belki maaşınızı bayıldınız yazık günah ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktığımda en ucuz satıcı buydu koskoca trendyolda.
hangi satıcı isim alabilir miyim?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
20K'ya 3080i almanızı kim öneriyor çok merak ediyorum.

Top Bottom