Teymendann
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Omer gencer
Fikir almak için soruyorum olay şu, bilgisayarı açmamdan itibaren hiçbir şey yapmasam bile gpu kullanımı oluyor bunu gpu-z ile görüyorum. Ancak görev yöneticisini açmamla beraber duruyor ve sıcaklıklar düşmeye başlıyor. Fanlar da hep %50 de sabit ne azalıyor ne artıyor. Görev yöneticisini kapatınca yavaş yavaş ısınmaya başlıyor ve gpu kullanıyor. 1 Saat bıraktım geçen ve 70 dereceye kadar çıktı kart. Ancak normalde 30C de çalışıyor ve oyunlarda falan bile 40C oluyor(Görev yöneticisi açıkken). Yeni bakımlarını yaptırdım kartın ve normalde gayet soğuk çalışıyor 3090 olmasına rağmen yani kartla alakalı değil. Aşağıya görseller bırakacağım konu ile ilgili.
Görev yöneticisini açtığımdan itibaren kullanım oranlarının nasıl düştüğüne dikkat edin.
Görev yöneticisini ilk açtığım anda x923235.dat diye bir dosya ve windows command processor diye bir şey var ancak açtıktan 1 saniye sonra yok oluyorlar.
Bu bilgilerin dışında gözlemeldiğim ekstra bir şey yok. Bir fikri olan var mı?
Görev yöneticisini açtığımdan itibaren kullanım oranlarının nasıl düştüğüne dikkat edin.
Görev yöneticisini ilk açtığım anda x923235.dat diye bir dosya ve windows command processor diye bir şey var ancak açtıktan 1 saniye sonra yok oluyorlar.
Bu bilgilerin dışında gözlemeldiğim ekstra bir şey yok. Bir fikri olan var mı?