Neler Yeni

ekran kartım vermesi gerek performansı vermiyor

Emirhan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Doğan
para biriktirip ekran kartı aldım ama işlemcim galiba yetersiz işlemcim ryzen3 2200g ekran kartım ise rx5500xt 4 gb lütfen yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berk civan
Instagram
berkcivan
Discord
brk#9999
iade et
?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aşırı darboğaz yok, sürücüleri kurduğunuzdan emin misiniz?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
para biriktirip ekran kartı aldım ama işlemcim galiba yetersiz işlemcim ryzen3 2200g ekran kartım ise rx5500xt 4 gb lütfen yardımcı olun
İşlemcin biraz yetersiz kalıyor. Oyun testlerini atar mısın?

• Beğen
Reaksiyonlar: akan

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam yeterli performans alamadığınızı düşündüğünüz oyunda msi afterburner cpu,gpu kullanımı'nın fotoğrafını atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.

onr1818

80+ Bronze
2200g 5500xt ye darboğaz yapabilir birde tek kanal bellek kullanıyorsanız FPS değerleri daha düşük olacaktır çift kanal bellek kullanımı + işlemciye biraz overclock yapmayı deneyebilirsiniz ama temel çözüm 2200g nın yerine ryzen 3100 ve üzerinde bir CPU almak

Emirhan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı darboğaz yok, sürücüleri kurduğunuzdan emin misiniz?
yani kurdum heralde tam bilmiyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yeterli performans alamadığınızı düşündüğünüz oyunda msi afterburner cpu,gpu kullanımı'nın fotoğrafını atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.
2200g 5500xt ye darboğaz yapabilir birde tek kanal bellek kullanıyorsanız FPS değerleri daha düşük olacaktır çift kanal bellek kullanımı + işlemciye biraz overclock yapmayı deneyebilirsiniz ama temel çözüm 2200g nın yerine ryzen 3100 ve üzerinde bir CPU almakdedi

işlemciyi yükseltirsem bu konu düzelir mi tamamen bu arada tek bellek kullanıyorum 8 gb yoksa ekran kartında mı sıkıntı var

İşlemcin biraz yetersiz kalıyor. Oyun testlerini atar mısın?
şöyle söyleyim cs oynuyorum arada valorant ama youtubede izledğim fps test videolarına göre çok çok düşük cs de izledğim videoda ayarları düşürerek 400 fps 450 fps çıkabliyor ama ben sabit 250 bile alamıyorum ama onların kullandığı işlemci farklı olabilir
bilmiyorum

aynen knk ahahha

knk onu iade edip ne alıcamki piyasada 2100 seviyelerinde falan ekran kartı kalmadıkii hep mining yapıyorlar normalde rx580 alıcaktım kalmadığı için bunu aldım

Son düzenleme:

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dostum cs:go işlemci odaklı bir oyundur işlemci farkındandır büyük ihtimalle normal değerler alıyorsun çünkü

Top Bottom