Neler Yeni

Ekran kartım yanlış gözüküyor

Ubayanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Şanlıtürk
Benim ekran kartım rx580 8 gb ama radeon settings e girip baktığım da rx 570 8 gb olarak gozukuyor kutus fln hepsi var . Yani bir sıkıntı yok üründe ama neden böyle oluyor. Eğer bunu bir mağazadan fln alsaydım değiştirirdim belki ama banada hediye gelen bir ekran kartı olduğu için pek üstüne düşmedim açıkcası. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir.

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Yanlış bios atılmış veya kazıklanmış olabilirsiniz. Servise gönder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Özdemir
Benim ekran kartım rx580 8 gb ama radeon settings e girip baktığım da rx 570 8 gb olarak gozukuyor kutus fln hepsi var . Yani bir sıkıntı yok üründe ama neden böyle oluyor. Eğer bunu bir mağazadan fln alsaydım değiştirirdim belki ama banada hediye gelen bir ekran kartı olduğu için pek üstüne düşmedim açıkcası. Sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir.
Driverları güncelleyip aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları kısmına bak eğer orada da 570 görünüyor ise öyledir (belki de hediyeyi veren kişi kutuları karıştırdı).

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet KOÇ
kutunun üstünde seri numarası varsa kartın üstündeki seri numarası ile karşılaştır eğer farklı ise kutu karışklığı filandır aynı ise kartta sıkıntı vardır NOT: dediğim seri numarası her kartta ve kutuda olmayabilir

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Fotoğrafını atabilir misin kartın? İkinci el aldıysan büyük ihtimal dolandırılmışsın

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertyener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mert
dostum bende de aynı sorun var rx 560 var fakat 460 gozukuyor

Top Bottom