Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartım yere düştü.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Arkadaşlar taşınıyorum şuanda arabayın bagajında kutulu şekilde çıkartırken yere düştü kutuyun içi full korunaklu ve paketine sarılı zaten içi tamamen köpük kutuyun köşesi yamulmuş sadece muhtemelen denemem 1,2 günü bulur taşındığım için açtım baktım ekran kartınde herhangi bir hasar yok sizce bir şey olmuş mudur? Msı Gaming x modeli korunağı o şekilde gerçi kargo ile geldi kim bilir kaç defa yerden yere çarpmıştır ben teslim alana kadar.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Arkadaşlar taşınıyorum şuanda arabayın bagajında kutulu şekilde çıkartırken yere düştü kutuyun içi full korunaklu ve paketine sarılı zaten içi tamamen köpük kutuyun köşesi yamulmuş sadece muhtemelen denemem 1,2 günü bulur taşındığım için açtım baktım ekran kartınde herhangi bir hasar yok sizce bir şey olmuş mudur? Msı Gaming x modeli korunağı o şekilde gerçi kargo ile geldi kim bilir kaç defa yerden yere çarpmıştır ben teslim alana kadar.
Ben cok sorun olacagini dusunmuyorum ama yine de belli olmaz deneyip goreceksiniz.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam onu biz bilemeyiz deneyip görmeniz lazım, muhtemelen bir sey olmamistir.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Insallah sorun olmaz ama soyle bir durum var kutu dusup takla atti mi direkt yerde mi kaldı?
yerde kaldı hocam önünde kutular vardı zaten bez poşette sadexe köşesi hasar çarpıp sonra kaldırdım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
GPU çipi çok hassas bir şey. Büyük ihtimalle bir şey olmamıştır ama olduysa ve o çip kırıldıysa da geçmiş olsun tamir olmaz.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bir şey olacağını sanmıyorum hem kutusunda, yanında köpük var hem de muhtemelen şeffaf poşetin içinde, zaten ekran kartının hacimce çoğunluğu plate dediğimiz arka ve öndeki yüzeyden oluşuyor soğutma vesaire. Ekran kartının kendisi daha az hacim kaplıyor. Bir şey olmamıştır diye düşünüyorum, içiniz rahat olsun.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Bir şey olacağını sanmıyorum hem kutusunda, yanında köpük var hem de muhtemelen şeffaf poşetin içinde, zaten ekran kartının hacimce çoğunluğu plate dediğimiz arka ve öndeki yüzeyden oluşuyor soğutma vesaire. Ekran kartının kendisi daha az hacim kaplıyor. Bir şey olmamıştır diye düşünüyorum, içiniz rahat olsun.
hocam bende öyle düşünüyorum yani kargo ilede öyle poşete sarılı kim bilir neler oldu gelenede kadar bagajda sakince düştü diye bir şey olcağını sanmıyorum deneme şansım yok diye yazdım çıplak olarak yere düşse baya kötü olur lakin bu şekilde iken hem poşetinde hem ekrankartının önünde kutular var hem içeriden 7,8 cm köpüklü kutusunda ki kutu sadece köşeden hasar aldı ekran kartını çarpma durumu hiçbir şekilde yok köüpk korumuştur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GPU çipi çok hassas bir şey. Büyük ihtimalle bir şey olmamıştır ama olduysa ve o çip kırıldıysa da geçmiş olsun tamir olmaz.
umarım olmamıştır hocam.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O ekran kartı sana gelene kadar nakliyat esnasında öyle bi 2-3 kere düşüyordur muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom