Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartım yere düştü.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Kadir Danacı
Kargoda gelene kadar alışmıştır o kart zaten düşmeye denemeden bilemeyiz inşallah bişey olmamıştır

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Bisey olmaz o zaman
O ekran kartı sana gelene kadar nakliyat esnasında öyle bi 2-3 kere düşüyordur muhtemelen.
Bir şey olacağını sanmıyorum hem kutusunda, yanında köpük var hem de muhtemelen şeffaf poşetin içinde, zaten ekran kartının hacimce çoğunluğu plate dediğimiz arka ve öndeki yüzeyden oluşuyor soğutma vesaire. Ekran kartının kendisi daha az hacim kaplıyor. Bir şey olmamıştır diye düşünüyorum, içiniz rahat olsun.
arkadaşlar sıkıntısız çalışıyor aklınızda bulunsun örnek olsun kutusu sağlam ise sıkıntı çıkarmıyormuş anlaşılan.
IMG_0484.jpeg

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşlar taşınıyorum şuanda arabayın bagajında kutulu şekilde çıkartırken yere düştü kutuyun içi full korunaklu ve paketine sarılı zaten içi tamamen köpük kutuyun köşesi yamulmuş sadece muhtemelen denemem 1,2 günü bulur taşındığım için açtım baktım ekran kartınde herhangi bir hasar yok sizce bir şey olmuş mudur? Msı Gaming x modeli korunağı o şekilde gerçi kargo ile geldi kim bilir kaç defa yerden yere çarpmıştır ben teslim alana kadar.
My little pony güçlerimi kullanarak telepati yoluyla bir şey olup olmadığını ekran kartına sormamızı felanmı bekliyorsun kanki, takıp denicen başka yolu yok.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
My little pony güçlerimi kullanarak telepati yoluyla bir şey olup olmadığını ekran kartına sormamızı felanmı bekliyorsun kanki, takıp denicen başka yolu yok.
çok komiksin kanka :D denedik işte. Ben sadece başına gelen var mı deneyim ve bilgi neticesinde bir şey olmuş mudur diye konuyu açtım. Hani vardır ya kafyeli eleman görmese bile anlar…

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Tamamdır hocam tekrardan hayırlı ola setup güzelmiş bu arada elinizde fazladan xbox kolu var mı varsa satmayı düşünür müsünüz?
malesef hocam iki tane var xbox da maç faln atıyorum bazen arkadaşlarla, teşekürler iltifat için bu arada.

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183