Ekran Kartım Yüke Girince Bilgisayar Donuyor Ve Tekrar Başlatmak Zorunda Kalıyorum

mehmet7858

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
27
Ekran Kartım Miningden çıkma RX 480 GB Ekran kartını ilk aldığım zaman sorunsuz çalışıyordu monitörüm kırılıp yeni monitör aldıktan sonra oyuna girdiğim zaman oyununa göre oynuyorum ve bazı oyunlarda 1 saat bazı oyunlarda 5 dk içinde bilgisayarın donmasına sebep oluyor. Furmark testinde de aynı sorunu yaşıyorum furmarkı çalıştırıyorum ve maksimum 2 dakika sonra bilgisayar donuyor. Sebebi nedir Güç Kaynağından olabieceğini düşünmüyorum marka olmasada 700 Watt güç kaynağı kullanıyorum tam gücü vermesede yeterli gücü verdiğini düşünüyorum. En son sürücüden en eski sürücüye kadar hepsini denedim sürücüden dolayıda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Furmarkta maksimum 80 dereceyi görüyor yüksek bir değer fakat ondan sebepli olduğunuda düşünmğyorum.

Mining çıkması ekran kartı almanız büyük hata onu söyleyeyim. Güç kaynağının yetmemesi ihtimal dışında bu arada.

İlk aldığım zaman sorunsuz çalışıyordu yeni monitöre geçtiğimde boyle oldu ve aslında çok ucuz bi fiyata bulduğum için almıştım kargo dahil 410 TL'ye gelmişti

bu videoyu izlemeni öneririm benzer bir sorun olabilir

bu videoyu izlemeni öneririm benzer bir sorun olabilir
Teşekkür ederim videoda izlediğim kadarıyla soğuduktan sonra görüntü tekrar geliyor fakat benim ekran kartımda şöyle oluyor bilgisayar donuyor klavyede numlock capslock gibi tuşlara bastığınızda yanan ışık yanmıyor pc kitleniyor

Geri