Neler Yeni

Yardım ekran kartima boyle birsey olmus anlayamadim sorun ne olabilir ne yapmaliyim

zaxirol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
IMG-20240125-WA0000.jpg

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
ne olmus

Hydranoid

80+ Bronze
Eğer konu oysa anakart soketine tam oturduğundan eminseniz arka vidalarında 2-3ünü düzgünce takmışsanız yamuk görünse de bir şey olmaz ben de kendi ekran kartım yamuk mu diye çok düşünmüştüm yamuk görünüyor ama göründüğü kadar olmuyor

zaxirol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yarin arkadas pcyi aldigi bilgisayarciya soracak fotograftan bende bisey anlayamadım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
bilgisayarciya bir sey sorulmaz duzgunce sorununu aciklasin hicbir sey anlasilmiyor

zaxirol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarciya bir sey sorulmaz duzgunce sorununu aciklasin hicbir sey anlasilmiyor
Sanirim ekran kartinin yamuk durmasından sikayetci kartı çıkarıp anakart soketine tam oturtmasını ve kasa arkasi vidalari kontrol etmesini soyledim yarin bakacak yardimlariniz icin tesekkur ederim iyi geceler

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Faruk
Resimden çok bir şey anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla ram ve işlemci soğutucu ekran kartiyla uyumlu duruyor. Buradan yola cikarak anakartin kasadan ayrıldığını düşünüyorum. Bu da demek oluyor ki anakarti kasaya vidalamamis. Tabi bu benim cikarimim, daha detaylı problem anlatılabilir ve resimlerle desteklenirse daha sağlıklı çıkarımlar yapılabilir.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
Sanirim ekran kartinin yamuk durmasından sikayetci kartı çıkarıp anakart soketine tam oturtmasını ve kasa arkasi vidalari kontrol etmesini soyledim yarin bakacak yardimlariniz icin tesekkur ederim iyi geceler
kart tam oturmustur zaten yoksa calismaz agir oldugu icin yamuk durmasi normal benim kartim da yamuk duruyor rahatsiz oluyorsa ekran karti tutucu alsin yada altina bir sey koysun destek icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,816
Üyeler
166,274
Son üye
Mokokoo
Top Bottom