Neler Yeni

Ekran kartıma hangi soğutucu almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Kasam bu https://www.itopya.com/msi-mag-forg...argb-fan-usb-32-matx-bilgisayar-kasasi_u19762

ekran kartımda bu arkadaşlar. https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-windforce-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u23010

Kendim bilemedim ne almam gerektiğini. Sığar mı sığmaz mı emin olamadım kasamın içine baktığımda eğer soğutucu alacaksam ekran kartının alt kısmına güç kaynağının da üstüne yerleştirmek zorunda kalacağım. Normali de bu mu bilmiyorum yardımcı olur musunuz

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Halit Efe Kaplan
ekran kartına sogutucu?????

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Halit Efe Kaplan
soruyu mu anlamadın ben mi anlatamadım. Ekran kartları için soğutucu mu yok onu mu demek istiyorsun
ıslemcı sogutucusundan bahsedıyorsun yada custom ıcın olan ekran kartı parçasını dıyorsun anlatamadın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıslemcı sogutucusundan bahsedıyorsun yada custom ıcın olan ekran kartı parçasını dıyorsun anlatamadın bence
Çok hakim değilim. Ekran kartım için ayrı bir sıvı soğutma almak istiyorum yani böyle bir şey var diye biliyorum. işlemci için aramıyorum ekran kartı için istiyorum.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Halit Efe Kaplan
Çok hakim değilim. Ekran kartım için ayrı bir sıvı soğutma almak istiyorum yani böyle bir şey var diye biliyorum. işlemci için aramıyorum ekran kartı için istiyorum.
yok ekran kartı ıcın sıvı sogutma ekran kartların sıvı sogutmalı modellerı var sen burada karıstırmıssın yanı muhtemelen o gordugun sıvı sogutmalı ekran kartını sogutma sandın ama hayır o dumduz kart yanı sadece evet sıvı sogutmalı ama hem normallere gore çok çok çok daha pahalı hemde dedıgım gibi ayrı kartlar onlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ekran kartı ıcın sıvı sogutma ekran kartların sıvı sogutmalı modellerı var sen burada karıstırmıssın yanı muhtemelen o gordugun sıvı sogutmalı ekran kartını sogutma sandın ama hayır o dumduz kart yanı sadece evet sıvı sogutmalı ama hem normallere gore çok çok çok daha pahalı hemde dedıgım gibi ayrı kartlar onlar
Anladım kendinden monteli oluyor ekstra ekran kartı için soğutucu yok yani. Peki nasıl soğutacağız ekran kartını fikrin var mı

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Halit Efe Kaplan
k
Anladım kendinden monteli oluyor ekstra ekran kartı için soğutucu yok yani. Peki nasıl soğutacağız ekran kartını fikrin var mı
knk üzerinde fan varya zaten 2 tane xd onlar sogutuyor ıste

Ysuflix

80+ Gold
ekran kartının altında fan yuvaları var oraya ek 2 adet yüksek hava üfleme değerine sahip fan takarsın başka çaren yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
k

knk üzerinde fan varya zaten 2 tane xd onlar sogutuyor ıste
işte 75-80 falan oldu geçen gün apex deniyim dedim. Dedim bi soğutucu alayım da neyse artık çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartının altında fan yuvaları var oraya ek 2 adet yüksek hava üfleme değerine sahip fan takarsın başka çaren yok.
Teşekkür ederim artık fan sayısıı arttıracağım yerler var boşta

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Halit Efe Kaplan
işte 75-80 falan oldu geçen gün apex deniyim dedim. Dedim bi soğutucu alayım da neyse artık çok teşekkür ederim.

kasanın alt kısmına ayrıyetten fan alabılırsınız yada kasanız mesh degıl dıyede ısınıyor olabılır (mesh onunde ızgara olan hava kanalı dıye bılırım havayı ıcıne alıp sogutuyor parçaları)

Ysuflix

80+ Gold

dediğim gibi alta 2 fan daha takarsan etkisi olabilir. 3.5' disk takmıyosan o disklerin yuvası var alttan 2 vidayla bağlı. o vidaları söküp o yuvayıda çıkartmanı öneririm alt fanın önden çekiceği hava bi nebze daha artar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet
Dediklerinize göre araştırıp alacağım arkadaşlar çok teşekkürler vakit ayırdınız

Top Bottom