Kişiye göre değişir %10 üzeri fark bence fena değilDeğmez mi yani
oc nin üstüne bir de dengeli bir şekilde uv yaparsan bırak ömrünün azalması artırırsın , oc her zaman mantıklıdır kartın performansından memnunsan kalsın değilsen yap %10-15 fark yaratır.İmzadaki sisteme sahibim, bu kartım oc potansiyeli ve ömrü gibi konularda bilgilendirir misiniz? Yapmaya değer mi, kartın ömrü kısalır mı/ ne kadar kısalır?
Undervolt hakkında bilgim ve tecrübem yok hocam yapabilir miyim emin değilimoc nin üstüne bir de dengeli bir şekilde uv yaparsan bırak ömrünün azalması artırırsın , oc her zaman mantıklıdır kartın performansından memnunsan kalsın değilsen yap %10-15 fark yaratır.
oc den de basit oUndervolt hakkında bilgim ve tecrübem yok hocam yapabilir miyim emin değilim
Bir tehlikesi var mı pekioc den de basit okartın gücünü -5 / -10 düşürüyorsun daha az güç tüketiyor daha az ısınıyor daha az sesli çalışıyor üstüne dengeli bir şekilde oc yapıyorsun aynı performansı alıp kartı daha az yoruyorsun olay bu.
fazlasını yaparsan var evet msi afterburner -20 ye kadar yaptırıyor diye biliyorum karta zarar gelmesin diye limitliyor ama -10 falan fazlasıya yeterli oluyor nebi akgünün videosu var izlemeni öneririm.Bir tehlikesi var mı peki
Tamamdır teşekkür ederim. Yapmazsam bile bilgilenmek için izleyeceğimfazlasını yaparsan var evet msi afterburner -20 ye kadar yaptırıyor diye biliyorum karta zarar gelmesin diye limitliyor ama -10 falan fazlasıya yeterli oluyor nebi akgünün videosu var izlemeni öneririm.