Ekran kartımda bi parçacık görüntülerini alıyorum nasıl çözerim

Randaul

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5
Ekran kartım asus tuf 1660ti bilgisayarda böyle parçalar oluşuyor ilk başta hdmı kaynaklı düşündüm değiştirdim aynı PCExpress kablolarındadır dedim bi diğerini taktım monitörden sandım onuda farklı monitörde denedim tekrar aynı taktık çıkardım yine aynı benchmark yaptım sorun göstermedi bu problemi bilen varmı yazılımsal olabilirmi güncellemelerden sonra iyice arttı bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar ulaşabilirmi yoksa teknik servise yollayacağım işim gereği evden çalışıyorum bu gidişle işimdende olucak gibiyim

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Hit: 30
Ekran kartım asus tuf 1660ti bilgisayarda böyle parçalar oluşuyor ilk başta hdmı kaynaklı düşündüm değiştirdim aynı PCExpress kablolarındadır dedim bi diğerini taktım monitörden sandım onuda farklı monitörde denedim tekrar aynı taktık çıkardım yine aynı benchmark yaptım sorun göstermedi bu problemi bilen varmı yazılımsal olabilirmi güncellemelerden sonra iyice arttı bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar ulaşabilirmi yoksa teknik servise yollayacağım işim gereği evden çalışıyorum bu gidişle işimdende olucak gibiyim
Donanımsal bir arıza büyük ihtimalle.

Önerebileceğiniz bir işlem varmıdır acaba?
Garantisi varsa servise yollayın direkt. Bu sorun benim eski kartta masaüstünde oluyordu, kart stabil çalışmayınca oluyor genelde.

Karta OC yaptıysan onları iptal et, stok ayarda bu sorun varsa donanımsal bir sorun vardır dediğim gibi servide yollayın.

Garantiye yollayın. Ekran kartı sorunlu büyük ihtimalle.

Geri