Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2 gün önce bugün ekran kartımı çıkarttım elimle 10 saniye nazikçe tozunu aldım ve geri taktım ekran kartım backplateli geri takdığımda pc çalıştı fakat görüntü gelmedi ekrana sorun çok ciddi midir?
İnşallah ucuz karttır bide inşallah fablardan tutmamış sındır dediğin gibi nazikçe yapsan öyle bişey olmaz belki anakartla çok cokuturdunEvet tam taktım eminim neden böyle oldu anlamadım gerçekten cidden keşke temiz kartı çıkar masaydım
Hocam nasıl temizlediniz ?Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2 gün önce bugün ekran kartımı çıkarttım elimle 10 saniye nazikçe tozunu aldım ve geri taktım ekran kartım backplateli geri takdığımda pc çalıştı fakat görüntü gelmedi ekrana sorun çok ciddi midir?
1060 3 gb ekran kartıydı gıgabyteın cuk oturdu ama neden oldu hiç bir fikrim yok çıkarttım 15 saniye üstündeki tozu elimle çok yavaş sildim geri taktımİnşallah ucuz karttır bide inşallah fablardan tutmamış sındır dediğin gibi nazikçe yapsan öyle bişey olmaz belki anakartla çok cokuturdun
Kabloları doğru taktınız dimi ?Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2 gün önce bugün ekran kartımı çıkarttım elimle 10 saniye nazikçe tozunu aldım ve geri taktım ekran kartım backplateli geri takdığımda pc çalıştı fakat görüntü gelmedi ekrana sorun çok ciddi midir?
Çıkarttım 10 saniye elimle üzerinde ki tozu aldım zaten backplate vardı bı yerine dokunmadım geri taktım sonra sonuç buHocam nasıl temizlediniz ?
Sökmenize bile gerek yoktu saç kurutma ile soğuk ayarında hava püskürtmeniz yeterliydi eğer üstünde çook toz biriktiyse mikrofiber bez ile üstüne cöktürmeden üstüne sürümeden dokundura dokundura alabilirdiniz ama kart daha 2 günlükmüş keşke temizlemeseydiniz
Onu da denedim ama gene olmadı ilk baş bende öyle takmıştımKabloları doğru taktınız dimi ?
Mesela ben HDMI yı ekran kartına takacağıma anakarta takmıştım sorunu çözmem 15-20 dk sürmüştü
Ramlere dokundunuz mu? Onlarıda kontrol edin eğer çıkardıysanız belki oturmamış olabilir.Çıkarttım 10 saniye elimle üzerinde ki tozu aldım zaten backplate vardı bı yerine dokunmadım geri taktım sonra sonuç bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu da denedim ama gene olmadı ilk baş bende öyle takmıştım
Eliniz ile parçalara dokunmayın statik elektrik ile bozarsınız parçaları heleki anakarta falan çok temas etmeyin ben kasayı temizlerken saçımı bile bağlıyorum YouTube de doğru kasa nasıl temizlenir araştırÇıkarttım 10 saniye elimle üzerinde ki tozu aldım zaten backplate vardı bı yerine dokunmadım geri taktım sonra sonuç bu
Onu da denedim ama gene olmadı ilk baş bende öyle takmıştım
Aynen Ramı tak çıkar yapınRamlere dokundunuz mu? Onlarıda kontrol edin eğer çıkardıysanız belki oturmamış olabilir.
Eliniz ile parçalara dokunmayın statik elektrik ile bozarsınız parçaları heleki anakarta falan çok temas etmeyin ben kasayı temizlerken saçımı bile bağlıyorum YouTube de doğru kasa nasıl temizlenir araştır
Aynen Ramı tak çıkar yapın
Elim anakartın iğne gibi uzun olan yerlerini değdi ondan mı kaynaklı acaba bios oh1 yazan yereEliniz ile parçalara dokunmayın statik elektrik ile bozarsınız parçaları heleki anakarta falan çok temas etmeyin ben kasayı temizlerken saçımı bile bağlıyorum YouTube de doğru kasa nasıl temizlenir araştır
Aynen Ramı tak çıkar yapın
Hiç dokunmadımRamlere dokundunuz mu? Onlarıda kontrol edin eğer çıkardıysanız belki oturmamış olabilir.