Neler Yeni

Ekran kartımda çok ciddi sorun var mıdır?

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2 gün önce bugün ekran kartımı çıkarttım elimle 10 saniye nazikçe tozunu aldım ve geri taktım ekran kartım backplateli geri takdığımda pc çalıştı fakat görüntü gelmedi ekrana sorun çok ciddi midir?

2 günlük kartı neden temizleyiniz anlamadım ama
Temizledim derken bloğu filan söktünüz mü veya tam taktığınıza emin misin

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet tam taktım eminim neden böyle oldu anlamadım gerçekten cidden keşke temiz kartı çıkar masaydım

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
Evet tam taktım eminim neden böyle oldu anlamadım gerçekten cidden keşke temiz kartı çıkar masaydım
İnşallah ucuz karttır bide inşallah fablardan tutmamış sındır dediğin gibi nazikçe yapsan öyle bişey olmaz belki anakartla çok cokuturdun

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar yeni bir pc aldım 2 gün önce bugün ekran kartımı çıkarttım elimle 10 saniye nazikçe tozunu aldım ve geri taktım ekran kartım backplateli geri takdığımda pc çalıştı fakat görüntü gelmedi ekrana sorun çok ciddi midir?
Hocam nasıl temizlediniz ?
Sökmenize bile gerek yoktu saç kurutma ile soğuk ayarında hava püskürtmeniz yeterliydi eğer üstünde çook toz biriktiyse mikrofiber bez ile üstüne cöktürmeden üstüne sürümeden dokundura dokundura alabilirdiniz ama kart daha 2 günlükmüş keşke temizlemeseydiniz

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
İnşallah ucuz karttır bide inşallah fablardan tutmamış sındır dediğin gibi nazikçe yapsan öyle bişey olmaz belki anakartla çok cokuturdun
1060 3 gb ekran kartıydı gıgabyteın cuk oturdu ama neden oldu hiç bir fikrim yok çıkarttım 15 saniye üstündeki tozu elimle çok yavaş sildim geri taktım

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kabloları doğru taktınız dimi ?
Mesela ben HDMI yı ekran kartına takacağıma anakarta takmıştım sorunu çözmem 15-20 dk sürmüştü

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
Hocam nasıl temizlediniz ?
Sökmenize bile gerek yoktu saç kurutma ile soğuk ayarında hava püskürtmeniz yeterliydi eğer üstünde çook toz biriktiyse mikrofiber bez ile üstüne cöktürmeden üstüne sürümeden dokundura dokundura alabilirdiniz ama kart daha 2 günlükmüş keşke temizlemeseydiniz
Çıkarttım 10 saniye elimle üzerinde ki tozu aldım zaten backplate vardı bı yerine dokunmadım geri taktım sonra sonuç bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloları doğru taktınız dimi ?
Mesela ben HDMI yı ekran kartına takacağıma anakarta takmıştım sorunu çözmem 15-20 dk sürmüştü
Onu da denedim ama gene olmadı ilk baş bende öyle takmıştım

Aron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eren Senol
Çıkarttım 10 saniye elimle üzerinde ki tozu aldım zaten backplate vardı bı yerine dokunmadım geri taktım sonra sonuç bu

Ramlere dokundunuz mu? Onlarıda kontrol edin eğer çıkardıysanız belki oturmamış olabilir.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot

Eliniz ile parçalara dokunmayın statik elektrik ile bozarsınız parçaları heleki anakarta falan çok temas etmeyin ben kasayı temizlerken saçımı bile bağlıyorum YouTube de doğru kasa nasıl temizlenir araştır

Ramlere dokundunuz mu? Onlarıda kontrol edin eğer çıkardıysanız belki oturmamış olabilir.
Aynen Ramı tak çıkar yapın

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
Şimdi demiyorum
Eliniz ile parçalara dokunmayın statik elektrik ile bozarsınız parçaları heleki anakarta falan çok temas etmeyin ben kasayı temizlerken saçımı bile bağlıyorum YouTube de doğru kasa nasıl temizlenir araştır

Elim anakartın iğne gibi uzun olan yerlerini değdi ondan mı kaynaklı acaba bios oh1 yazan yere

Hiç dokunmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom