fotosunu daha yeni attım 3 fanlı baya ağır bir ekran kartıeğer imzandaki ekran kartından bahsediyorsan bir sorun olmaması gerekir ama garantiye almak istersen altına bir şekilde idareten bir destek uydur
tamamdır hocam o zaman problem yok 1 hafta sorun yoksaağırolduğunu biliyorum 1haftada bişey olmicaktır ama ekran kartı fiyatları uçtu sen genede garantiye al altına idareten bişey koy
altına destek koysanabiraz fazla eğik duruyor gibi destek aparatı sipariş ettim ama 1 hafta böyle kalıcak sıkıntı yaratır zarar verir mi ? acil.
Sıkıntılı hocam baya anakartın yuvasını kırarsınız bi destek yapın derim orayabiraz fazla eğik duruyor gibi destek aparatı sipariş ettim ama 1 hafta böyle kalıcak sıkıntı yaratır zarar verir mi ? acil.
1 hafta sonra gelicekSıkıntılı hocam baya anakartın yuvasını kırarsınız bi destek yapın derim oraya
https://www.trendyol.com/filamentma...cu-gpu-sarkma-onleyici-gpu-holder-p-158396097 bu yeterli olur mu yeterli olmazsa uygun fiyatlı ne öneririsiniz iptal edebilirim.Destek olarak söylediğin ürünün linki var mı.
1 hafta idare etse yeter bana bu şekildeSıkıntılı hocam baya anakartın yuvasını kırarsınız bi destek yapın derim oraya
denedim hep aynı oluyor.Bence aşırı bir eğiklik var tekrar çıkartıp yuvasını oturttuktan sonra, altına geçici olarak bir aparat koyun.
hocam sanki benim kasanın ekran kartını yan koyma desteği var gibi1 Hafta sorun olmaz ama çok içine sinmez ise kasayı yatay koy 1 hafta öyle kullan resimdeki gibi
atayım fotosunu1 Hafta sorun olmaz ama çok içine sinmez ise kasayı yatay koy 1 hafta öyle kullan resimdeki gibi
1 Hafta sorun olmaz ama çok içine sinmez ise kasayı yatay koy 1 hafta öyle kullan resimdeki gibi