Yardım Ekran Kartımdaki Eğiklik Normal Mi?

Reav

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,072
biraz fazla eğik duruyor gibi destek aparatı sipariş ettim ama 1 hafta böyle kalıcak sıkıntı yaratır zarar verir mi ? acil.

Ekler

• Ek Açıklama 2023-07-14 095208.png
    Ek Açıklama 2023-07-14 095208.png
    2.9 MB · Hit: 137
eğer imzandaki ekran kartından bahsediyorsan bir sorun olmaması gerekir ama garantiye almak istersen altına bir şekilde idareten bir destek uydur

eğer imzandaki ekran kartından bahsediyorsan bir sorun olmaması gerekir ama garantiye almak istersen altına bir şekilde idareten bir destek uydur
fotosunu daha yeni attım 3 fanlı baya ağır bir ekran kartı

ağırolduğunu biliyorum 1haftada bişey olmicaktır ama ekran kartı fiyatları uçtu sen genede garantiye al altına idareten bişey koy

1 haftada sorun olacağını sanmıyorum yıllarca böyle kullanan bilinçsiz insanlar var. Aparat alarak iyi yapmışsın.

ağırolduğunu biliyorum 1haftada bişey olmicaktır ama ekran kartı fiyatları uçtu sen genede garantiye al altına idareten bişey koy
tamamdır hocam o zaman problem yok 1 hafta sorun yoksa

Destek olarak söylediğin ürünün linki var mı.

biraz fazla eğik duruyor gibi destek aparatı sipariş ettim ama 1 hafta böyle kalıcak sıkıntı yaratır zarar verir mi ? acil.
Sıkıntılı hocam baya anakartın yuvasını kırarsınız bi destek yapın derim oraya

Bence aşırı bir eğiklik var tekrar çıkartıp yuvasını oturttuktan sonra, altına geçici olarak bir aparat koyun.

1 hafta sonra gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Destek olarak söylediğin ürünün linki var mı.
https://www.trendyol.com/filamentma...cu-gpu-sarkma-onleyici-gpu-holder-p-158396097 bu yeterli olur mu yeterli olmazsa uygun fiyatlı ne öneririsiniz iptal edebilirim.

1
1 hafta idare etse yeter bana bu şekilde

Bence aşırı bir eğiklik var tekrar çıkartıp yuvasını oturttuktan sonra, altına geçici olarak bir aparat koyun.
denedim hep aynı oluyor.

1 Hafta sorun olmaz ama çok içine sinmez ise kasayı yatay koy 1 hafta öyle kullan resimdeki gibi
DIY-Mini-itx-matx-ATX-PC-Kasa-kasa-Al-minyum-Masa-st-A-k-plak-er.jpg

1 Hafta sorun olmaz ama çok içine sinmez ise kasayı yatay koy 1 hafta öyle kullan resimdeki gibi
hocam sanki benim kasanın ekran kartını yan koyma desteği var gibi

atayım fotosunu

Ekler

• 20230714_112344.jpg
    20230714_112344.jpg
    952.6 KB · Hit: 44
Geri