Neler Yeni

Yardım Ekran Kartımı 2. Elden Satmam Mantıklı Mı?

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja

Onurkotlutok05

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Elimde Galax GTX1650SUPER ekran kartı var.
Kartı 1482 TL'ye almıştım.
Şuan 2. elden 7000 TL gibi bir değere koyup satabilirsem ve bunun 500 tlsine idare etmelik bir ekran kartı satın alırsam
Stoklar yenilendiğinde de uygun bir fiyata eski kartımı 0 olarak alsam mantıklı bir hamle mi yapmış olurum
Stoklar ne zaman yenilenir ve yenilenince bu kart ortalama ne kaç TL civarına düşer
Şuan paraya ihtiyacım var ve 7000 TL az bir para değil sizce böyle bir iş yapmam mantıklı olur mu
Ne deyim ki. 7000tl ne kardeşim? İyi misiniz? Gözünüzü para bürümüş sizin. Utanmadan 1500tl'ye aldığım kartı 2.el 7000tl'ye satmak istiyorum diye konu açmışsın. Ne denebilir bilmiyorum. Allah ıslah etsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne deyim ki. 7000tl ne kardeşim? İyi misiniz? Gözünüzü para bürümüş sizin. Utanmadan 1500tl'ye aldığım kartı 2.el 7000tl'ye satmak istiyorum diye konu açmışsın. Ne denebilir bilmiyorum. Allah ıslah etsin.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ikinci-el-forum-sayfamiz-hazirlik-asamasinda.276643/ üstelik seni buraya alalım kardeşim. Senin gibiler yüzünden forum açma gereği duydu Abdullah abi. Yakında 7000'i bırak 3000'e satarsan dua edeceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ikinci-el-forum-sayfamiz-hazirlik-asamasinda.276643/ üstelik seni buraya alalım kardeşim. Senin gibiler yüzünden forum açma gereği duydu Abdullah abi. Yakında 7000'i bırak 3000'e satarsan dua edeceksin.
Birader mısın ben bir forum kullanıcısından duydum böyle bir şeyi acaba gerçekten bu fiyatlara kadar çıktı mı diye konu açtım ne o allah ıslah etsin falan sana ne oluyo anlamıyorum işin aslını astarını bilmeden yorum yapıyorsun
fiyatların eth yüzünden arttığını biliyordum 2 3 tane yorum gördüm bu fiyatlara satıldığı hakkında o yüzden doğrumu diye açtım konuyu
sana ne istersem 7000e koyarım istersem 10000e sana cazip gelmiyosa almassın olur biter yok allah ıslah etsin yok şu yok bu kendine gel sana ne benım yaptığım işten

evdekilere sinirlenip forumdakilere mı patlıyonuz anlamıyom ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Birader mısın ben bir forum kullanıcısından duydum böyle bir şeyi acaba gerçekten bu fiyatlara kadar çıktı mı diye konu açtım ne o allah ıslah etsin falan sana ne oluyo anlamıyorum işin aslını astarını bilmeden yorum yapıyorsun
fiyatların eth yüzünden arttığını biliyordum 2 3 tane yorum gördüm bu fiyatlara satıldığı hakkında o yüzden doğrumu diye açtım konuyu
sana ne istersem 7000e koyarım istersem 10000e sana cazip gelmiyosa almassın olur biter yok allah ıslah etsin yok şu yok bu kendine gel sana ne benım yaptığım işten

evdekilere sinirlenip forumdakilere mı patlıyonuz anlamıyom ya
Aynen kardeşim. Klavye delikanlısıyım. Klavyemde bordo bereli izleri felan var. :D 7000tl satacakmış. KNK BUNU FORUMA SORMANA GEREK VAR MI SENCE? 8000TL'YE 0 6800 VARKEN NİYE 2.EL 1650 SÜPER ALSINLAR. Bunun için beynini yormana bile gerek yok. Neyse ya sen 7000tl'ye satarsın kral devamke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,845
Üyeler
166,093
Son üye
mst2358
Top Bottom