Just Player
80+
Merhaba arkadaşlar yeni bir Ekran kartı aldım kart biraz büyük olduğu için montajında biraz zorlandım ama sonunda yapabildim sizce yuvaya Doğrumu oturmuşum
Tek dicem şey güç kablosunu takmayı unutmayınMerhaba arkadaşlar yeni bir Ekran kartı aldım kart biraz büyük olduğu için montajında biraz zorlandım ama sonunda yapabildim sizce yuvaya Doğrumu oturmuşum
Tamamdır hocam teşekkür ederimdoğru görünüyor 2x 8pin güç kablolarını takmayı unutma
Teşekkür ederim hocamTek dicem şey güç kablosunu takmayı unutmayın
Arkadaşlar konularda yardımcı olmuş. Benim değineceğim kısım kart uzun ve ağır olduğu için altına destek aparatı kullan. Zamanla ağırlıktan dolayı eğilmeler olabiliyor. Bu konuya dikkat et hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar yeni bir Ekran kartı aldım kart biraz büyük olduğu için montajında biraz zorlandım ama sonunda yapabildim sizce yuvaya Doğrumu oturmuşum
Hocam tamda bu konuyla ilgili soracaktım arkadaşlara MSİ ın destek aparatı çıktı kutu içerisinden bunu nasıl takacağım bilginiz varmi acaba bu arada teşekkür ederim hocamArkadaşlar konularda yardımcı olmuş. Benim değineceğim kısım kart uzun ve ağır olduğu için altına destek aparatı kullan. Zamanla ağırlıktan dolayı eğilmeler olabiliyor. Bu konuya dikkat et hayırlı olsun
Şu tarz bişey çıktıArkadaşlar konularda yardımcı olmuş. Benim değineceğim kısım kart uzun ve ağır olduğu için altına destek aparatı kullan. Zamanla ağırlıktan dolayı eğilmeler olabiliyor. Bu konuya dikkat et hayırlı olsun
Kartı zor taktıysanız bu destek aparatıyla başarılar diliyorum. Görüp görebileceğiniz en saçma dizayna sahip, taktığınızda karta doğru düzgün destek vereceği konuma getirmek için 1000 takla atmanız gereken bir aparat.Hocam tamda bu konuyla ilgili soracaktım arkadaşlara MSİ ın destek aparatı çıktı kutu içerisinden bunu nasıl takacağım bilginiz varmi acaba bu arada teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu tarz bişey çıktı
Mantığını az çok anladım ancak poşetin içerisinde gelenleri nereye takacağımı anlamadımKartı zor taktıysanız bu destek aparatıyla başarılar diliyorum. Görüp görebileceğiniz en saçma dizayna sahip, taktığınızda karta doğru düzgün destek vereceği konuma getirmek için 1000 takla atmanız gereken bir aparat.
Karta değeceği kısma yapıştırarak karta temas etmesini kesin hâle getiriyorsunuz.Mantığını az çok anladım ancak poşetin içerisinde gelenleri nereye takacağımı anlamadım
Hocam bu deliklerden hangisine denk getirmem lazımKarta değeceği kısma yapıştırarak karta temas etmesini kesin hâle getiriyorsunuz.
dostum elinle biraz havadan tut aparatı deliklerin üzerine getir zaten belli olacak hangi deliklere takman gerektiği bu kadar titiz olma yav halledersin sen. kartı sökmene gerek yok ekran kartını sabitlediğin vidaları çıkar onun üzerine koy tekrar vidalaHocam bu deliklerden hangisine denk getirmem lazım