oc scanner kadar boş bir şey yok. onunla yaptığın oc a oc deme bence.Ekran kartımı overclok yapmalimiyim OC scan ile 110mhz verdi 71 dereceye çıktı Max değer mi ?
sebep?ekran kartına bence oc yapılmamalı.
ben ekran kartını yorduğunu düşünüyorumoc scanner kadar boş bir şey yok. onunla yaptığın oc a oc deme bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sebep?
Aynen yani verdiği MHz iyi mi kötü mu kaç fps oynatıroc scanner kadar boş bir şey yok. onunla yaptığın oc a oc deme bence.
sebep?
Evet öyle zatenben ekran kartını yorduğunu düşünüyorum
onun yaptığı oc ile ben denediğimde oyunda bildiğin mhz düşürdü. manuel oc yapmanı öneririm.Aynen yani verdiği MHz iyi mi kötü mu kaç fps oynatır
Evet öyle zaten
Hayır menmumum sadece işime yariyorsa neden yapmiyayim dedim donanım arsivi yaptığında baya olmuştu çünkü 10 civarı artmıştıfps olarak seni memnun ediyorsa yapmamalısın
örneğin ekranın 75 hz fps ise 100 gerek yok böyle bir durumda
ama 144 hz kullanıyosun fps 120 civarlarda o zaman yapabilirsin diye düşünüyorum
valla benim nerden baksan 15 fps artışım varHayır menmumum sadece işime yariyorsa neden yapmiyayim dedim donanım arsivi yaptığında baya olmuştu çünkü 10 civarı artmıştı
Çılgın strive 1100MHzvalla benim nerden baksan 15 fps artışım var
profilime bakabilirsin ss i var. ben zaten 2 haftadır oc lu kullanıyorum.Sen nasıl yaptın şöyle çabuk
Yeah!!Çılgın strive 1100MHz