Neler Yeni

Ekran kartımı satmalı mıyım?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu bir satış konusu değil sizlerin görüşlerini almak istiyorum, detaylar aşağıda:
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sistem topladım bir heves, o kadar oyun oynarım hevesiyle... , ilk başta güzeldi fakat zamanla oynama isteğim kalmadı. Gelelim konuya sadece CS:GO ve ETS tarzı oyunlar oynuyorum, diğer oyunları da denedim fakat çok çabuk sıkılıyorum. Seneye üniversiteye başlayacağım ve seneye sistemimi satmayı düşünüyordum zaten, şuan ben de ekran kartımı satıp telefon almayı düşünüyorum. Kendi sistemimi de apu sisteme çevirmeyi, sizce bu mantıklı bir hareket olur mu? Yoksa sistemimi satmamalı mıyım? Bu konuda her tavsiyenizi bekliyorum, şuan ki telefonum vasat durumda.

EDİT: Ekran kartım 1660 Super

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mantıklı olur, zaten oynadığınız oyunlar ağır oyunlar değil.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu bir satış konusu değil sizlerin görüşlerini almak istiyorum, detaylar aşağıda:
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sistem topladım bir heves, o kadar oyun oynarım hevesiyle... , ilk başta güzeldi fakat zamanla oynama isteğim kalmadı. Gelelim konuya sadece CS:GO ve ETS tarzı oyunlar oynuyorum, diğer oyunları da denedim fakat çok çabuk sıkılıyorum. Seneye üniversiteye başlayacağım ve seneye sistemimi satmayı düşünüyordum zaten, şuan ben de ekran kartımı satıp telefon almayı düşünüyorum. Kendi sistemimi de apu sisteme çevirmeyi, sizce bu mantıklı bir hareket olur mu? Yoksa sistemimi satmamalı mıyım? Bu konuda her tavsiyenizi bekliyorum, şuan ki telefonum vasat durumda.
Ekran Kartınız nedir?
Sadece CSGO ve ETS oynarım derseniz APU işinizi görecektir.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satabilirsiniz. İyi fiyattan bir alıcı bulur. Anakart AMD ise üstüne güzelde bir APU işlemci alırsın🤌🤌
Teşekkür ederim, anakart amd evet, ekran kartı modeli belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emir Mehmet Demir
bilemem eğer sağlamsa satılır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

EDİT: Ekran kartım 1660 Super
Zaten satmayi dusunuyorsan şuan satabilirsin ama apu ya çevirmek ne kadar mantikli tartisilir

Top Bottom