Neler Yeni

Ekran kartımı satsam bilgisayarımı kullanmaya devam edebilir miyim?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Bazı kişilere komik gelebilir ama bilgisizliğime veriniz

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Para ihtiyacımdan dolayı ekran kartımı satacağım. Fakat satarsam bilgisayarın ryzen5 5600x ile açılıp açılmayacağını bilmiyorum. Sadece spotify ve netflix kullanacağım sattığımda oyun oynamayacağım.

Bilgisayarım ekran kartsız direkt 5600x işlemcim ile kullanılır mı.?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle. Para ihtiyacımdan dolayı ekran kartımı satacağım. Fakat satarsam bilgisayarın ryzen5 5600x ile açılıp açılmayacağını bilmiyorum. Sadece spotify ve netflix kullanacağım sattığımda oyun oynamayacağım.

İşlemcinde maalesef dahili GPU yok onun için görüntü alamazsın ama giriş seviyesi bir GPU alıp görüntü alabilirsin (730 vs.)

Nitekim aynı şeyi ben de yaptım 13-14 ay önce bilgisayarı bu şekil kullanıyorum i5 4460 ile.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

İşlemci de dahili GPU bulunmuyor. Ekran kartsız görüntü alamazsınız. İşlemcinizi satıp Ryzen 5600G alırsanız, ekran kartı olmadan kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom