Hangi durumlarda yapıyor bunu? Daha detaylı anlatır mısın?fan dönüyo 1sn duruyo tekrar dönmeye başlıyo
Kart marka model nedir?youtubeda bişey izlerken oyunda olmuyo
Sıcaklıktan dolayı oluyordur dostum. Bir problem yoktur yani.kart palit gtx 1650 gaming pro oc şuan scaklığı 35 derece
Bir sıkıntı olmaz. Benim kartım bazen ekran kartı çok kullanmayan oyunlarda bile fan durduruyor sıcaklık 50derece altına düşünce.youtubeda bişey izlerken oyunda olmuyo
Sistem 2 gün oldu geleli YouTube da video izliyorum durdu fanlar şuan oyunda ısındığı zaman dönmeye başlıyorSıcaklık değişimleri fanları tetikler bu varsayılan olarak böyledir. Hafif gpu yüklü işlemlerde sıcaklık 60 dereceye vurduğunda kısa süreli fanlar döner 60 altına inince durur. Endişe edilecek bir durum yok lakin oyunda değilken dönüp durması durumu anormal bir durum genelde kartlar bu tepkiyi oyundayken verir sistem boştayken fanlar dönmez, ekran kartı macunun kurumuş olabilir, bir temizlik ve macun yenilemesi şart eğer tecrüben yoksa işinin ehli birisi yapsın zira küçük bir tornavida darbesi veya statik elektrik PCB üzerindeki küçük devrelere zarar verebilir.
O zaman normal boştaki sıcaklık durumunu kontrol edin 30 35 derce olması lazım bu arada marka model neydi?Sistem 2 gün oldu geleli YouTube da video izliyorum durdu fanlar şuan oyunda ısındığı zaman dönmeye başlıyor