Neler Yeni

Ekran Kartımın Fanları Çok Hızlı Dönüyor

Seyfullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Seyfullah Çakan
Merhaba rx470 ekran kartım var ama sıcaklık 40 derece olmasına rağmen fanlar 3200 rpm sabit dönüyor çok ses çıkarıyor rahatsız oluyorum afterburner ve tweak II kulandım otomotik ve manuel herşeyi yaptım ama yinede bişey değişmedi format attım driver sil yükle vs her şey ama şuan fanlar yinede deli gibi dönüyor neden anlamış değilim ekran kartımın üzerindeki pcı-e soketini çıkardığım zaman eski normal halinde çalıştığı gibi çalışıyor ama yine taktığım zaman turbo moda alınmış gibi hızlı çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim :)

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Merhaba rx470 ekran kartım var ama sıcaklık 40 derece olmasına rağmen fanlar 3200 rpm sabit dönüyor çok ses çıkarıyor rahatsız oluyorum afterburner ve tweak II kulandım otomotik ve manuel herşeyi yaptım ama yinede bişey değişmedi format attım driver sil yükle vs her şey ama şuan fanlar yinede deli gibi dönüyor neden anlamış değilim ekran kartımın üzerindeki pcı-e soketini çıkardığım zaman eski normal halinde çalıştığı gibi çalışıyor ama yine taktığım zaman turbo moda alınmış gibi hızlı çalışıyor yardımcı olursanız seviniri

Merhaba rx470 ekran kartım var ama sıcaklık 40 derece olmasına rağmen fanlar 3200 rpm sabit dönüyor çok ses çıkarıyor rahatsız oluyorum afterburner ve tweak II kulandım otomotik ve manuel herşeyi yaptım ama yinede bişey değişmedi format attım driver sil yükle vs her şey ama şuan fanlar yinede deli gibi dönüyor neden anlamış değilim ekran kartımın üzerindeki pcı-e soketini çıkardığım zaman eski normal halinde çalıştığı gibi çalışıyor ama yine taktığım zaman turbo moda alınmış gibi hızlı çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim :)
benim en fazla 2000 1800 arası olunca sinir oluyorum seninki maşallah uzay mekiği gibi oluyordur

Top Bottom