Gt 730 4gb İntel İ5 650 3.20 ghz 8 gb ram 1tb hdd Valorant oyununda ekran kartım %25 en fazla %30 değerlerini görüyor bunun tam aksine işlemcim tam yük çalışıyor ve aşırı ısınıyorHocam sisteminiz nedir ve hangi oyunda kullanım değeri nedir?
hocam valorant işlemci agırlıklı bir oyun belkide ondan pek kullanmıyordur ekran kartı agırlıklı bir oyunda deneyinEkran kartımın kullanım oranları gerçekten rezalet yerlerde buna ney sebep olabilir ? ne yapmam gerekli
Lol tarzı oyunda denemem uygunmudur veya önerebileceğiniz benchmark programları varmıhocam valorant işlemci agırlıklı bir oyun belkide ondan pek kullanmıyordur ekran kartı agırlıklı bir oyunda deneyin
hocam furmark ile deneyebilirsinizLol tarzı oyunda denemem uygunmudur veya önerebileceğiniz benchmark programları varmı
tamam deniyeceğimhocam furmark ile deneyebilirsiniz
tamam deniyeceğim
hocam testi 30 dk yapmanız lazım yani 30 dk boyunca açık olucakAlıntıyı görüntülebuyurun testi yaptım
peki yapıyorum ozamanhocam testi 30 dk yapmanız lazım yani 30 dk boyunca açık olucak
hocam test sırasında yukarıda mavi bir şekilde ekran kartının sıcaklık degeri ve kullanımı bulunuyor orayada bakabilirsinizpeki yapıyorum ozaman
hocam baktım az önce kartınızın furmarktan aldıgı puan gayet iyi yani ekran kartınızda bir sorun yok valorant işlemciyi kullanan bir oyun oldugu için degerler gayet normalpeki yapıyorum ozaman
öncelikle tekrardan merhaba furmark testini uygularken ekran kartım %100 kullanıma ulaştı ama diğer oynadığım tüm oyunlarda rust da dahil olmak üzere yatıyor valorant oynarken 85 dereceleri görebiliyorhocam test sırasında yukarıda mavi bir şekilde ekran kartının sıcaklık degeri ve kullanımı bulunuyor orayada bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam baktım az önce kartınızın furmarktan aldıgı puan gayet iyi yani ekran kartınızda bir sorun yok valorant işlemciyi kullanan bir oyun oldugu için degerler gayet normal
birde işlemciniz kaç derecelere çıkıyor acaba?