Ekran kartımın oyuna girince ledi yanıp sönüyor

isk.

80+
Reaksiyon skoru
2
gıgabyte aorus 1070 ti kullanıyorum tam 8 pin güç girişinin üstünde bir led var oyuna girince o led yavaş bir şekilde yanıp sönüyor bakımlarını yeni yaptığım halde sanki biraz fazla ısınıyor gibi geliyor psu 550w dandik bir şey işlemci i7 3770k anakart ise bugatek h61

o ne oluyor üstünde yazan etiketten gözüküyor mu elimde multimetrede var ölçebilirim nasıl yapıcam
Kendin diyorsun güç girişi üzerinde led yanıp sönüyor.
Adamlar akıl etmiş led eklemiş oraya güç yetersiz olunca led yanıp-sönsün diye.
Sende dandik güç kaynağıyla öyle ekran kartını kullanmaya çalışıyorsun.

Kaliteli 500 watt olsa o işık yanmazdı.

Kendin diyorsun güç girişi üzerinde led yanıp sönüyor.
Adamlar akıl etmiş led eklemiş oraya güç yetersiz olunca led yanıp-sönsün diye.
Sende dandik güç kaynağıyla öyle ekran kartını kullanmaya çalışıyorsun.

Kaliteli 500 watt olsa o işık yanmazdı.
güç kaynağından olduğu kesinse yeni bir güç kaynağı alabilirim peki 2. el güç kaynağı almak güvenli mi

güç kaynağından olduğu kesinse yeni bir güç kaynağı alabilirim peki 2. el güç kaynağı almak güvenli mi
Pek güvenli olmaz ve şuanda ikinci el piyasası yeni satılan ürünlerden pahalı nedense. Adam içinden diyor İkinci elden alınca gider üzerine 10 ekler daha iyisini alırım :D

Ölü fiyatına alacağın ürün zaten kendisi ölü olur. Diğer bileşenleride peşinden götürür.

Pek güvenli olmaz ve şuanda ikinci el piyasası yeni satılan ürünlerden pahalı nedense. Adam içinden diyor İkinci elden alınca gider üzerine 10 ekler daha iyisini alırım :D

Ölü fiyatına alacağın ürün zaten kendisi ölü olur. Diğer bileşenleride peşinden götürür.
ben sistemi geliştirmeyide düşünüyorum r5 5600lü anakart işlemci ram alıcaktım sarı siteden bekli ilerde ekran kartınada bir şeyler yaparım 600w 650w çok pahalı olmayan bir güç kaynağı almak istersem ne alabilirim önerin var mı

ben sistemi geliştirmeyide düşünüyorum r5 5600lü anakart işlemci ram alıcaktım sarı siteden bekli ilerde ekran kartınada bir şeyler yaparım 600w 650w çok pahalı olmayan bir güç kaynağı almak istersem ne alabilirim önerin var mı
Bilinen markalardan almanı öneririm.
Zalman genelde Fiyat performans oluyor.
Şuana kadar 2 Zalman güç kaynağını kullandım banamısın demedi.
500 watt olanıyla- MSİ Gtx 680 kullandım. Tam yükte 200watt civarı elektrik çekiyordu kart.

Sonra sistemi sattım yine Zalman 500Watt alıp Evga Gtx 1060 ile kullandım. Bu kartım daha az elektrik çekiyordu.

Kullanmadıklarım hakkında pek birşeyler yazmayı sevmem.

• Beğen
Reaksiyonlar: isk.
Geri