Ekran kartımın sıcaklığı normalmi?

Ali_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Selamun aleyküm arkadaşlar benim pc bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
ekran kartım , kasa falan yazıyor orda ekran kartımın sıcaklığının normal olup olmadığını merak ediyorum sitede yazdığı üzere

ASUS ROG STRIX Radeon RX570 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı​

var bende şu an boşta iken 33,34 derece fakat fortnite girdiğimde ilk oyunum olduğundan ayarları otomatik ayarla seçeneğini seçtim ayarlara baktığımda hepsinde epic yazıyor idi, ama oyuna girdiğim de oynarken ekran kartım 78 dereceye kadar gördü normalmidir sizce diğer oyunları oynadıkça onların değerlerinide yazarım, pc yeni aldığım için anlamıyorum pek bu konulardan ondan soruyorum , yardımcı olursanız sevinirim.

Selamun aleyküm arkadaşlar benim PC bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
ekran kartım , kasa falan yazıyor orda ekran kartımın sıcaklığının normal olup olmadığını merak ediyorum sitede yazdığı üzere

var bende şu an boşta iken 33,34 derece fakat fortnite girdiğimde ilk oyunum olduğundan ayarları otomatik ayarla seçeneğini seçtim ayarlara baktığımda hepsinde epic yazıyor idi, ama oyuna girdiğim de oynarken ekran kartım 78 dereceye kadar gördü normalmidir sizce diğer oyunları oynadıkça onların değerlerinide yazarım, PC yeni aldığım için anlamıyorum pek bu konulardan ondan soruyorum , yardımcı olursanız sevinirim.
Boştaki değeri gayet iyi, 78 derece de ideal sıcaklık fakat rog strixden beklemezdim

Bu modelde olabilir bu sıcaklıklar normalde rog strixler nvidia tarafında çok daha başarılı 60-65 derecelerde geziyor bu yüzden dedim öyle yoksa abartı sıcaklık değil boştaki sıcaklığı özellikle çok iyi
benimki nvidia değilki amd o zaman amd ye göre nasıl normalmi
bende bir sürü yt den testlere baktım 60 65 i geçmiyordu onlar nvidia olduğundanmıdır acaba amd ye göre normalmidir bu değer?

Selamun aleyküm arkadaşlar benim PC bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/

var bende şu an boşta iken 33,34 derece fakat fortnite girdiğimde ilk oyunum olduğundan ayarları otomatik ayarla seçeneğini seçtim ayarlara baktığımda hepsinde epic yazıyor idi, ama oyuna girdiğim de oynarken ekran kartım 78 dereceye kadar gördü normalmidir sizce diğer oyunları oynadıkça onların değerlerinide yazarım, PC yeni aldığım için anlamıyorum pek bu konulardan ondan soruyorum , yardımcı olursanız sevinirim.
Epic fortnite'daki en yüksek ayar diye biliyorum,o yüzden normal diyebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri