Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartımın tam oturduğunu nerden anlicam

Amator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif
Arkadaşlar ayıpdır soylemesi yanlış anlamayın 3 gün önce biraz pahalı bir bilgisayar aldım icimde biraz kuşku var bildiğiniz gibi ekran karti disarda geliyor bende taktım bilgisayar 10 numara calisiyor csgo dan 300 uzeri fps aliyo ama ekran kartini takarken fazla dikkat etmedim direkt aldigim gibi yerine oturtmaya calistim sonra bagladim monitore falan dedigim gibi eğer oturmasaydı bilgisayar calisir miydi veya nerden anlicam tam oturdugunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafacan Taşkın
Instagram
sapplystein
Steam
sapplystein
Twitter
sapplystein
Discord
sapplystein#2538
Klipslerden çıt sesi gelmeli oturduguna dair ekstra güç kablosu takıldığı zaman klips oturması gerek. Bu tarz şeyler için YouTube videoları yararlı olacaktır Game Friends.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Arkadaşlar ayıpdır soylemesi yanlış anlamayın 3 gün önce biraz pahalı bir bilgisayar aldım icimde biraz kuşku var bildiğiniz gibi ekran karti disarda geliyor bende taktım bilgisayar 10 numara calisiyor csgo dan 300 uzeri fps aliyo ama ekran kartini takarken fazla dikkat etmedim direkt aldigim gibi yerine oturtmaya calistim sonra bagladim monitore falan dedigim gibi eğer oturmasaydı bilgisayar calisir miydi veya nerden anlicam tam oturdugunu
Ekran kartı oturmasa çalışmaz sistem pcie yuvasına tam oturmuştur ve dikkat et ekran kartını çıkartırken direkt çekme bir buton gibi bir şeyi var tornavidayla onu ittir sonra çıkar ekran kartını ama sistem çalışıyorsa kart oturmustur zaten

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ekran kartını taktığınızda ufak bir klips var o kapanacaktır zaten. Güzelce vidalayın, güç kablosunun güzelce oturduğundan emin olun.
Aslında dert edecek kadar zor bir şey değil bu fakat sizi anlıyorum, malum çok para verdiğiniz için dikkatli olmak istiyorsunuz.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Eğer intel bir sistem aldıysan işleminin sonunda f harfi varsa (örneğin i3 10100f) ekran kartını takmadığın zaman sistemden görüntü gelmez ama eğer sisteminde bu harf yoksa ekran kartını taktiktan sonra sağlam vidalamış mısın onu kontrol et sonra Windows+ r tuşuna basıp dx diag yaz görüntü kısmında ekran kartının modeli çıkacaktır

Amator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım eden herkese çok ama çok teşekkür ederim

Top Bottom