350W her türlü yeter. 350tl ye Power Boost ya da Rampage aldınız galiba geçmiş olsunBiraz zor olabilir bendede aynı ekran kartı var 600 w +80 plus aldım 350 TL ye
600w çok fazla bu ekran kartı için
Emin misin abi satan kişi 400 450 w en az olsun dedi350W her türlü yeter. 350tl ye Power Boost ya da Rampage aldınız galiba geçmiş olsun
Kankam ben aldım valla hiç bir sorun yok aylardır kullanıyorum Kullanmayan bilemez .D Kullanmadanda geçmiş olsun falan yazma350W her türlü yeter. 350tl ye Power Boost ya da Rampage aldınız galiba geçmiş olsun
Kanka ilerde yükseltme yaparsın diye dedimEmin misin abi satan kişi 400 450 w en az olsun dedi
Forumda patlayan bir sürü kişi var?Kankam ben aldım valla hiç bir sorun yok aylardır kullanıyorum Kullanmayan bilemez .D Kullanmadanda geçmiş olsun falan yazma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ilerde yükseltme yaparsın diye dedim
Öyle olursa daha iyi tabi, hatta mümkünse öyle olsun ne kadar az yük o kadar iyi. FSP AHBC ya da Aerocool VX serisi işini görürEmin misin abi satan kişi 400 450 w en az olsun dedi
Bende bu var ryzen 5 1600 var ve rx 470 4gb yeterlimidirForumda patlayan bir sürü kişi var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle olursa daha iyi tabi, hatta mümkünse öyle olsun ne kadar az yük o kadar iyi. FSP AHBC ya da Aerocool VX serisi işini görür
PSU calculator ile sisteminizin güç ihtiyacını bulun ve 100-150watt üzerinde bir PSU alın çünkü üzerlerinde kısa süre için verebildikleri maksimum güç yazılıdır. Yani x PSU 550 watt ise ve üzerinde 530 watt yazıyorsa bu kısa süreli verebildiği güçtür. Uzun süreli verebileceği güç 500 watt tan fazla değildir eğer bronze sertifikalı bir ürün ise!
Sanmam. 350W dan kastım 350W ın tamamını verebilen bir güç kaynağı.Bende bu var ryzen 5 1600 var ve rx 470 4gb yeterlimidir
AnladımSanmam. 350W dan kastım 350W ın tamamını verebilen bir güç kaynağı.