Neler Yeni

Ekran kartına termal macun sonrası ekrana görüntü gelmiyor

livanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Öncelikle merhaba dün bilgisayarımı temizleyip hemde işlemci ve ekran kartına termal macun sürdüm lakin bilgisayarı geri taktigimda görüntü gelmiyor ekran kartının içini açtığımda macun işlemcinin üzerinde olan baskı devrelere gelmiş sorun teşkil eder mi
IMG_20231004_111233.jpg
IMG_20231004_111240.jpg

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
sert ve çabuk erimeyen macun sürmeniz daha iyi olurdu. Baya akışkan duruyor ayrıca fazla sürmüşsünüz.

livanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi kenarlarında olan kuru macun alınış dan yapilmis bende ona şaşırdım benimki belli oluyor daha kurumamis hali

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Eğer bilgisayarcıların kullandığı HY510, G190 ve benzerleri termal macun kullandıysan onlar elektriği iletiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ve ekran kartındaki bütün termal macunları dikkatli bir şekilde temizle sonrada termal macunu çok az sık

livanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Dostum kullandığım macunda zp 360 yazıyor kart da ışık var fanlar dönüyor lakin monitörüme görüntü gelmiyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Görüntü kablosunu ekran kartına tak anakarta değil.

Termal padleri nerede kartın?

Ayrıca işlemci pinlerini de yamultmuş olabilirsin. Ekran kartından olmak zorunda değil.

livanel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Termal padleri yoktu içinde ilk defa içini açtım alalı 4 sene oldu diyebilirim

Dostum zaten ekran kartında led ışığı yanıyor fanlar dönüyor lakin monitöre görüntü gitmiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Termal padleri yoktu içinde ilk defa içini açtım alalı 4 sene oldu diyebilirim

Dostum zaten ekran kartında led ışığı yanıyor fanlar dönüyor lakin monitöre görüntü gitmiyor
benim de birçok kez karşılaştığım sorunlardan biri.sebebi anakart biosunun mevcut takılı parçalarla işlemci arasındaki bilincini ve uyumunu kaybetmesidir.işlemci sistemin beynidir.beyni bedenden bir anda sökünce tekrar taksanda yerine uyum ve bilinç sorunu yaşanır.çözümü: takılı olan ramlerin yerini değiştirme, ekran kartını söküp takma, bios pilini söküp takma olabilir.ben şekilde giderebildim.beyin bedene ve takılı parçalara uyum sağlayana kadar bu şekilde denemeler yapabilirsin.

Top Bottom