Neler Yeni

Yardım Ekran kartına yazılımı üzerinden fan ayarı yaptım ama bana mısın demiyor ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartına AMD Radeon Software üzerinden fan ayarı yaptım ama bırakın yaptığım ayarları fan bile açmıyor ? Ne yapmam lazım ? Ekran kartı 67 dereceye çıkıyor hala fan yok. Bu sıcaklığa gelince ekran kartı kullanımını düşürdüm yanar diye kart, biliyorum bu sıcaklıkta hiç bir şey olmaz ama daha da artıyor çünkü.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ekran kartına AMD Radeon Software üzerinden fan ayarı yaptım ama bırakın yaptığım ayarları fan bile açmıyor ? Ne yapmam lazım ? Ekran kartı 67 dereceye çıkıyor hala fan yok. Bu sıcaklığa gelince ekran kartı kullanımını düşürdüm yanar diye kart, biliyorum bu sıcaklıkta hiç bir şey olmaz ama daha da artıyor çünkü.
Afterburner dan yapmayı denedin mi?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Afterburner dan yapmayı denedin mi?
Oradan da yapıyorum yine bana mısın demiyor, bende kendi yazılımı üzerinden yapayım dedim yine aynı oldu. Ekran kartı sürücüsü güncelledim ondan sonra oldu böyle.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Oradan da yapıyorum yine bana mısın demiyor, bende kendi yazılımı üzerinden yapayım dedim yine aynı oldu. Ekran kartı sürücüsü güncelledim ondan sonra oldu böyle.
Kart modeli nedir?
Hangi sürücüyü yükledin?

tuffle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Armağan Yatkın
kartın garantisi devam etmiyorsa ve biraz donanım bilgin varsa sök soğutma bloğunu fan bağlantısını çıkar tekrar tak sonra birdaha dene

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
XFX RX 5500 XT, Adrenalin 21.4.5
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon 21.4.1
Eski sürümde böyle bir problem yoksa DDU ile eski sürüme dönebilirsin. Bir sonraki WHQL onaylı sürüm çıkana kadar eskiyi kullanırsın.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartın garantisi devam etmiyorsa ve biraz donanım bilgin varsa sök soğutma bloğunu fan bağlantısını çıkar tekrar tak sonra birdaha dene
Garantisi daha 19 ay var, bir kere daha böyle olmuştu o zaman bir süre sonra geçmişti her sürücü güncellediğimde böyle oluyor.

Eski sürümde böyle bir problem yoksa DDU ile eski sürüme dönebilirsin. Bir sonraki WHQL onaylı sürüm çıkana kadar eskiyi kullanırsın.
Hocam bende öyle yaptım yine devam ediyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

tuffle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Armağan Yatkın
Garantisi daha 19 ay var, bir kere daha böyle olmuştu o zaman bir süre sonra geçmişti her sürücü güncellediğimde böyle oluyor.

Hocam bende öyle yaptım yine devam ediyor.
aynı sorun değil ama benzer bir sorun yaşamıştım 2 kez sildim eski sürümlerden birini yükledim düzelmişti
,

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
tavsiyem; ekran kartı driverını kaldır, afterburner kaldır, bios ayarlarını sıfırla. eski driverı tekrar kur.

Top Bottom