Neler Yeni

Ekran kartında OC ibaresi varsa ve OC yaparsak garanti dışına çıkar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan gündoğdu
Aslında sorunun tamamını konu başlığında belirttim. AMD Radeon 5500 XT 8GB OC ekran kartını aldım; sitesinde, kutusunda ve isminde ''OC'' ibaresi var. Bu ibare benim ekran kartını gönül rahatlığıyla overclock yapabileceğim ve garanti kapsamından çıkmayacağını mı belirtir yoksa overclock yaparsam garanti kapsamına dışına çıkar mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Zarathos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Can
Aslında sorunun tamamını konu başlığında belirttim. AMD Radeon 5500 XT 8GB OC ekran kartını aldım; sitesinde, kutusunda ve isminde ''OC'' ibaresi var. Bu ibare benim ekran kartını gönül rahatlığıyla overclock yapabileceğim ve garanti kapsamından çıkmayacağını mı belirtir yoksa overclock yaparsam garanti kapsamına dışına çıkar mı?

Overclock kaynaklı bir sorun olursa garanti dışına çıkar diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclock kaynaklı bir sorun olursa garanti dışına çıkar diye biliyorum
aslında sormak istediğim tam olarak şu: küçük çaplı bir overclock denemesi yapsam (ekran kartına zarar vermeyeceğine emin olduğum) aylar sonra bir sıkıntı çıktığında garanti bana sen böyle bir overclock yapmışsın bu ekran kartında soru ne olursa olsun garanti dışıdır derler mi

cakir159

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
türker çakır
overclock windows üzerindeki programlardan yapıldığından dolayı sorun yaratmaz ayrıca yaptığın programlardaki en yüksek değerler getirebileceğin ''en yüksek güvenli değerler'' yani sıkıntı olmaz.

Zarathos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Can
aslında sormak istediğim tam olarak şu: küçük çaplı bir overclock denemesi yapsam (ekran kartına zarar vermeyeceğine emin olduğum) aylar sonra bir sıkıntı çıktığında garanti bana sen böyle bir overclock yapmışsın bu ekran kartında soru ne olursa olsun garanti dışıdır derler mi
Ozaman yapabilirsiniz yeterki emin olun

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
O kutudaki OC ibaresi normalde o ekran kartının normal değerdeki değeridir amd gpu yu özel modele verdiklerinde fabrikada OC layıp normal 5500xt den frekansı daha yüksektir kısacası kart:eek:c yapılmış geliyor ne kadar oc yapıldığı da yazıyordur içindeki kağıtlarda filan yada kutunun bilmem neresinde

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Oc den bozarsan garanti disina cıkar onun disinda cikmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom