- Bütçe
- 15
Arkadaşlar selam, 3060 ekran kartım var. Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 2 dk sonra ekran görüntüsü gidiyor, bazen Windows açılırken gidiyor. Ramlerin yerini değiştirdim, soketlerin tozunu aldım vs. hiç bi şekilde açamıyorum bilgisayarı. Bazen açılıyor 10 dk çalışıyor bazen açılırken ekran gidiyor. Başka ekran kartı denedim çalışıyor. Çift RAM var tek taktım çalışıyor çift taktım yine çalışıyor.
DDU indirip sıfırdan kurdum,
BİOS pili değiştirdim,
Format attım sonuç hala aynı. HDD veya başka bi parçada sıkıntı yok.
Bi kaç tamirciyi aradım 2 bin lira minimum ücreti yapamazsam 200 lira verirsin olursada uzun ömürlü olur olmaz bi şey diyemem diyor.
Şimdi size soruyorum sizce sıkıntı problem ne olabilir. Ekran kartının garantisi bitti. Bi önceki kartımda benzer sorunlar olmuştu, ekranda yeşil çizgiler çıkıyordu, FIRINLAMA yaptım düzelmişti. 3060 pahalı bi kart napıcağımı şaşırdım.
DDU indirip sıfırdan kurdum,
BİOS pili değiştirdim,
Format attım sonuç hala aynı. HDD veya başka bi parçada sıkıntı yok.
Bi kaç tamirciyi aradım 2 bin lira minimum ücreti yapamazsam 200 lira verirsin olursada uzun ömürlü olur olmaz bi şey diyemem diyor.
Şimdi size soruyorum sizce sıkıntı problem ne olabilir. Ekran kartının garantisi bitti. Bi önceki kartımda benzer sorunlar olmuştu, ekranda yeşil çizgiler çıkıyordu, FIRINLAMA yaptım düzelmişti. 3060 pahalı bi kart napıcağımı şaşırdım.