o paralara 3060ti bulabilrisiniz wattman vb sorunlarla uğraşmamak için7800 TL 1,5 aylık sıfır hepsiburadadan alınma kutulu faturalı iyi mi? sence
markası ne ve wattman hatası öyle zırt pırt hep olacak bir şey değil ben 1 aydır 6700 xt kullanıyorum sürümünü doğru kullandıktan sonra her şey tıkırında7800 TL 1,5 aylık sıfır hepsiburadadan alınma kutulu faturalı iyi mi? sence
tamam benim sorumu anlamadın galiba kartta watman hatasını nasıl anlayabilirim. wattman hatası varsa o kartı niye alayım ben. Onu soruyoru
Asus dual 6700 xtde kronik coil whine sorunu var bizzat kendimde muzdaribim alirken ilk test edecegin sey bu olsunasus dual modeli
ayn o sorun varAsus dual 6700 xtde kronik coil whine sorunu var bizzat kendimde muzdaribim alirken ilk test edecegin sey bu olsun
Katılıyorum. Mesela bende 6750XT var WHQL olanda 1 saatte 2 kere wattman yedim baktım bu 22.8.1 ve 22.7.1'de stabil çalışıyor o 2 driverde 1 kere bile almadım. 22.5.1'den başlayıp 22.6.1 diye kademeli kademeli test etmek gerekiyor.markası ne ve wattman hatası öyle zırt pırt hep olacak bir şey değil ben 1 aydır 6700 xt kullanıyorum sürümünü doğru kullandıktan sonra her şey tıkırında
Coil whine bendede var hocam asus dual 6700 xt kronik herhalde Asusu arayıp sorduğumda ise garanti kapsamında ama garanti noktalarına gönderdiğinizde incelenir geri verirler dedi boşa vermiş ve beklemiş olursunuz diyorAsus dual 6700 xtde kronik coil whine sorunu var bizzat kendimde muzdaribim alirken ilk test edecegin sey bu olsun
aynen öyle oluyor hocam uğraşmamak için hiç vermedim belki garanti bitmeye yakın veririmCoil whine bendede var hocam asus dual 6700 xt kronik herhalde Asusu arayıp sorduğumda ise garanti kapsamında ama garanti noktalarına gönderdiğinizde incelenir geri verirler dedi boşa vermiş ve beklemiş olursunuz diyor
evet aldım bende kartı bendede coil whine var demekki kronik. Aldığım kart sıfırdı zaten jelatinleri bile üstündeydi fazladan 1000 1500 lira vermedim en azından. İlerleyen süreçte bende garantiye gönderebilirim.Coil whine bendede var hocam asus dual 6700 xt kronik herhalde Asusu arayıp sorduğumda ise garanti kapsamında ama garanti noktalarına gönderdiğinizde incelenir geri verirler dedi boşa vermiş ve beklemiş olursunuz diyor
Watman hatası driverdan oluo genelde bildiğim kadarıyla yani alırsın sorunsuz 2 ay sonra 1 sene sonra driver yüzünden babalar gibi watman yersintamam benim sorumu anlamadın galiba kartta watman hatasını nasıl anlayabilirim. wattman hatası varsa o kartı niye alayım ben. Onu soruyorum size nasıl anlaşılır
Coil whine sesi belli bir desibel üstünde deilse garantiye girmiyo yüksek değilse boşuna uğraşma yani bizzat denendi onaylandievet aldım bende kartı bendede coil whine var demekki kronik. Aldığım kart sıfırdı zaten jelatinleri bile üstündeydi fazladan 1000 1500 lira vermedim en azından. İlerleyen süreçte bende garantiye gönderebilirim.