Eğer dediğiniz gibi ise bilemiyorum sistem boşta iken geliyor mu ?fan hızını arttırınca ses kesiliyor coil whine da sürekli diye biliyorum yanlış mıyım
fan hızını arttırınca ses kesiliyor coil whine da sürekli diye biliyorum yanlış mıyım
ses tonu benziyor ama benimki birer saniye aralıklarla geliyor sürekli değil boştayken gelmiyor fan dönmediği için ses gelmeye başladığında fan devirini arttırıyorum ses kesiliyorbuna benziyormu ?
coil whine ise çözümü var mıdırbuna benziyormu ?
Coil whine nin çözümü yok maalesef.ses tonu benziyor ama benimki birer saniye aralıklarla geliyor sürekli değil boştayken gelmiyor fan dönmediği için ses gelmeye başladığında fan devirini arttırıyorum ses kesiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
coil whine ise çözümü var mıdır
Tam olarak ne olarak geçtiğini bilmiyorum ama garanti kabul etmiyor.kullanıcı hatası olarak mı geçiyor ürün hatası olarak mı
windforce ve gaming modelinde de powerlogic PLD9210S12HH model fan kullanılıyor ve bu fanların mil ve mil yatakları arasında gevşeme oluyorWINDFORCE serisinin sorunu sanırım o @Sunstorm daha iyi anlatır
Bilinenin aksine coil whine ın çözümü var! Ancak kartta kaç adet boğucu bobin(choke coil) varsa hepsinin üzerine neodmium mıknatıs yapıştırıp rezonansı kesmek gerekiyor.Coil whine nin çözümü yok maalesef.
peki benim ne yapmam gerekiyorwindforce ve gaming modelinde de powerlogic PLD9210S12HH model fan kullanılıyor ve bu fanların mil ve mil yatakları arasında gevşeme oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilinenin aksine coil whine ın çözümü var! Ancak kartta kaç adet boğucu bobin(choke coil) varsa hepsinin üzerine neodmium mıknatıs yapıştırıp rezonansı kesmek gerekiyor.
farklı bir ürün veya ücret iadesi talep edebilirsiniz tercih sizinpeki benim ne yapmam gerekiyor
bu üründen 2 tane mi almam gerek benimki 3 fanlı daaliexpress ten yeni fan takımı alabilirsiniz
TRY 105.85 12%OFF | 87MM PLD09210S12HH DC12V 0.40A 4PIN grafik fan için uygun Gigabyte GTX 1660 süper GV-N1660 OC 6GD
87MM PLD09210S12HH DC12V 0.40A 4PIN grafik fan için uygun Gigabyte GTX 1660 süper GV-N1660 OC 6GD - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com