Neler Yeni

Ekran kartını iade kabul ederlermi ?

Artyomska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
soner caymaz
Bütçe
5
Arkadaşlar merhaba ben gamegaraj sitesinden powercolor rx 6750 xt aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum. kutuyu açtım anakarta falan taktım test amaçlı kullandım ama içime sinmedi iade kabul ederlermi.
Cevaplar için teşekküler

Abdulbari

80+
Evet ederler iade edeceksen yeni yasa yürürlüğe girmeden hemen et neden iade etmek istediğini yazarmısın merak ettim kafamızda fikir oluşur bilgi paylaştıkça güzeldir.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Arkadaşlar merhaba ben gamegaraj sitesinden powercolor rx 6750 xt aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum. kutuyu açtım anakarta falan taktım test amaçlı kullandım ama içime sinmedi iade kabul ederlermi.
Cevaplar için teşekküler
Neden şu ürünleri araştırmadan alıp beğenmeyince iade ediyosunuz ki araştırsan en başta iadeye gerek kalmiyicak sırf sizin gibi yapanlar yüzünden 14gunluk cayma hakkı da kaldiriliyo artık

Artyomska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
soner caymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ederler iade edeceksen yeni yasa yürürlüğe girmeden hemen et neden iade etmek istediğini yazarmısın merak ettim kafamızda fikir oluşur bilgi paylaştı
Pek içime sinmedi açıkçası sanırım . Kart çok iyi performansı çok güzel ara sıra donmalar oluyor falan bundan rahatsız değilim ama içime sinmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden şu ürünleri araştırmadan alıp beğenmeyince iade ediyosunuz ki araştırsan en başta iadeye gerek kalmiyicak sırf sizin gibi yapanlar yüzünden 14gunluk cayma hakkı da kaldiriliyo artık
Ürünü zaten araştırıp aldım nvdia ekran kartını almadım o yüzden bunu tercih ettim zaten. ama içime sinmedi fazla cevabın için teşekkürler.

Pek içime sinmedi açıkçası sanırım . Kart çok iyi performansı çok güzel ara sıra donmalar oluyor falan bundan rahatsız değilim ama içime sinmedi.

Ürünü zaten araştırıp aldım nvdia ekran kartını almadım o yüzden bunu tercih ettim zaten. ama içime sinmedi fazla cevabın için teşekkürler.
amd pişmanlıktır rx6600de ben de aynı şeyi yaşadım daha pcye montajını yaptığım gibi oyunum donmaya başladı daha ilk günden amd harbiden çöpmüş dedim

Artyomska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
soner caymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd pişmanlıktır rx6600de ben de aynı şeyi yaşadım daha pcye montajını yaptığım gibi oyunum donmaya başladı daha ilk günden amd harbiden çöpmüş dedim
Hocam kart güzelde ara sıra drop giriyor can sıkıcı. Bide ekran kartını taktım arka kısımda kasanın vidalarını ekran kartına tuttururken metal rengi gri olmuş umarım alırlar .

Hocam kart güzelde ara sıra drop giriyor can sıkıcı. Bide ekran kartını taktım arka kısımda kasanın vidalarını ekran kartına tuttururken metal rengi gri olmuş umarım alırlar .
geçmiş olsun hocam alırlar umarım siz de kurtulursunuz amd'den

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Evet ederler iade edeceksen yeni yasa yürürlüğe girmeden hemen et neden iade etmek istediğini yazarmısın merak ettim kafamızda fikir oluşur bilgi paylaştıkça güzeldir.
Kutu açılmışsa iade almayabilir tekrar satışa uygun değildir diyerek.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert

TahinPekmez

80+ Silver
Amd ekran kartı aldım mı o sisteme bir temiz format yapacaksın ve oyunları sistemin olduğu yere kuracaksın. Arkadaşım 6700 xt aldı 1 aydır memnun şuan
. Rtx 2070 satti

Fapdullah

80+
GameGaraj benim iademi bile bekletiyor üstelik ürün gelmedi elime kutu falan hiç açılmadı iade etmek zorunda kaldım. yani sizi direk red ederler beni bile red edecekler gibi duruyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hocam anlatamıyorsunuz işte hayatında amd kart kullanmamış kişiler yalancı çıkartmaya çalışıyor

6600 kullanıyorum sıkıntısız neden çöp kanka
çöp değil amd kartlarda sıkıntı çıkma ihtimali nvidiaya göre daha fazla bende aynı kartı kullanıyorum 2 haftadır sorun yok
düzeltme: kartı 3 aydır kullanıyorum 2 haftadır hata almadım

Top Bottom