Neler Yeni

Ekran kartını iade kabul ederlermi ?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
bu tarz durumlar için iletişim kısmında mail adresleri var oradan mail atabilirsiniz ben amazondan aldığım ekran kartı için yapmıştım hem mail üzerinden hem telefondan görüşmüştük buradan ne desek boş her firma aynı olmuyor alan var almayan var

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
'Envidia dieleses' ve 'Envidia reflex' yok çünkü 😄. Bide saniye başı mavi ekran felan yiyor kesin AMD kullanan arkadaşlar çözümü de yok AMD dolandırıcı (!).
şu yoruma ne denebilir ki çöp amd nin çöp fanı şu yorumun çöplüğüne bakar mısın ya dlss ve reflex ile dalga geçiyor aklınca :)

not: amd ile kendi yaşadığım tecrübeden bahsediyorum amd fanları siz neden alınıyorsunuz bu kadar savunmak zorunda değilsiniz altı üstü bir kart sonuçta
6600 kullanıyorum sıkıntısız neden çöp kanka

watmann ve fps drop yemeye başlayınca anlarsın yemezsen şanslısın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd ekran kartı aldım mı o sisteme bir temiz format yapacaksın ve oyunları sistemin olduğu yere kuracaksın. Arkadaşım 6700 xt aldı 1 aydır memnun şuan
. Rtx 2070 satti
format atmıştım bu arada knk ve ddu ile nvidia driveri temizlemiştim her şeyi yaptım watmann ve fps drop yememek için ama olmadı amd almak yazı tura atmak gibi ama kendisine hatalı kart gelmeyen anlamıyor bunca insanın yalan söylediğini sanmak için ya amd fanatiği olmak lazım ya da paranoyak falan olmak lazım

Son düzenleme:

LethaX

80+ Bronze
şu yoruma ne denebilir ki çöp amd nin çöp fanı şu yorumun çöplüğüne bakar mısın ya dlss ve reflex ile dalga geçiyor aklınca :)

not: amd ile kendi yaşadığım tecrübeden bahsediyorum amd fanları siz neden alınıyorsunuz bu kadar savunmak zorunda değilsiniz altı üstü bir kart sonuçta

format atmıştım bu arada knk ve ddu ile nvidia driveri temizlemiştim her şeyi yaptım watmann ve fps drop yememek için ama olmadı amd almak yazı tura atmak gibi ama kendisine hatalı kart gelmeyen anlamıyor bunca insanın yalan söylediğini sanmak için ya amd fanatiği olmak lazım ya da paranoyak falan olmak lazım
Kanka AMD fanı felan değilimde 10 mesajın 9 unda AMD ye sallayıp Nvidia savunuyorsun derdin ne senin? Objektif felanda değilsin maalesef yani.

Silinsin

80+ Silver
Gamegaraj yani eksa güzel bir firma benim tecrübeme göre başkasının tecrübesini bilmem beni hiç mağdur etmediler iade değişim yönlerinde büyük ihtimalle sorun çıkmayacaktır.

haklısın da amd fanları bu hale getiriyor insanı çöp falan demek istemiyorum aslında zorla dedirtiyolar
İlginç bir olaya değinmek isterim amd gpular amd işlemcilerle daha çok sorun çıkarıyor fps oyunlarında :D imkan varsa Intel işlemcilerle deneyin.

Artyomska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
soner caymaz
Gamegaraj yani eksa güzel bir firma benim tecrübeme göre başkasının tecrübesini bilmem beni hiç mağdur etmediler iade değişim yönlerinde büyük ihtimalle sorun çıkmayacaktır.

İlginç bir olaya değinmek isterim amd gpular amd işlemcilerle daha çok sorun çıkarıyor fps oyunlarında :D imkan varsa Intel işlemcilerle deneyin.
Hocam tam tersi amd gpu ile amd işlemci daha iyi ikili olmazmı.

Amd ekran kartı aldım mı o sisteme bir temiz format yapacaksın ve oyunları sistemin olduğu yere kuracaksın. Arkadaşım 6700 xt aldı 1 aydır memnun şuan
. Rtx 2070 satti
Ddu ile temiz kurulun yaptım oyunlarda ekran kartıyla 200 fps alsam bile çok drop yiyordum. Ayarları en düşüğe çektim hala aynı drop yemeye devam ettim tabi çok sık olmuyordu ara sıra oldu. Ekran kartı çok iyi ama bişeyleri eksik hissettirdi.

Cevaplar için teşekkürler.
Bugün ekran kartını kargolayıp göndercem umarım kabul ederler. Son durumu tekrardan yazarım.

Son düzenleme:

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
amd pişmanlıktır rx6600de ben de aynı şeyi yaşadım daha pcye montajını yaptığım gibi oyunum donmaya başladı daha ilk günden amd harbiden çöpmüş dedim
Ben onu yıllar önce RX 570 de yaşadım defistirme şansım olmadı .d

Emrhan_

80+ Bronze

Driver sürümlerinde hata var yalan yok. Şuan 6600 kullanıyorum birkaç driver sürümü geride (22.5.1) gayet memnunum eskiden öyle hatalar çoktu watman vs çok vardı fakat şuanda ben şahsen duzelttiklerini düşünüyorum.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
amd pişmanlıktır rx6600de ben de aynı şeyi yaşadım daha pcye montajını yaptığım gibi oyunum donmaya başladı daha ilk günden amd harbiden çöpmüş dedim
Daha önceki driverlari silmeden montaj yaparsanız tabi donar pc şu bilmeyenlerin AMD yi kötülemesi varya driver silsen sonra kendin kursan sorun olmiyocak bile bilmiyorsunuz sonra AMD çöp abi yhaa diye geziniyosunuz

Daha önceki driverlari silmeden montaj yaparsanız tabi donar pc şu bilmeyenlerin AMD yi kötülemesi varya driver silsen sonra kendin kursan sorun olmiyocak bile bilmiyorsunuz sonra AMD çöp abi yhaa diye geziniyosunuz
ya sildim diyorum niye inanmıyorsun :)

Top Bottom